Y
yra245
Gość
aaa to spoks 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Heronek- bądź twarda, to Twoje dziecko i Twoje zasady! mojej też chceli dać do polizania tortu na chrzcinach (!!!) bo tak patrzyła... no opierniczyłam wszystkich równo!
Candy- dawno Cię nie było
ja zapisuje sobie, co i jakie nowości Ol zjadła i powiem Wam, że uzbierała się tego spora ilość. w kolejności:
marchewka, ziemniak, kaszka ryżowa, jabłko, dynia, gruszka, kaszka kukurydziana, pietruszka, pasternak, jagody, seler, por, brokuły, kalafior, morele, indyk, kukurydza, brzoskwinia, cebula, kasza jaglana, banan, szpinak, rzepa.
większośc z tych produktów była w słoikach, np zupka jarzynowa z kalafioremno ale sie liczy
![]()
Jak u Was to wygląda?wg naszej pani pediatry to jak dziecko ukończy 6 miesiąc z tym, że jak ukończy 5 należy gluten wprowadzić:-/ No ale mój synek jest na sztucznym, więc o szczegóły nie pytałam...Marcóweczki napiszcie mi proszę kiedy należy rozszerzyć dietę dzidziusia karmionego piersią - cały czas myślałam, że do 6 miesiąca tylko mleczko mamy ale ostatnio spotkałam się z innymi opiniamiJak u Was to wygląda?
Ładna lista:-) A kiedy pierwszy raz podałaś banana, gruszkę i szpinak? pytam bo mam w domku takie słoiczki dla mojego synka i nie wiem czy mogę mu już dać czy nie....