• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
ja mojemu ryzowych rzeczy raczej zapodawac nie bede bo zjadl wczoraj i dzis sloiczek na pol zupki jarzynowej z ryzem i dzisiaj taką twardszą kupke zrobil
kupilam dzisiaj kaszke pszenną owocową z hippa jest po 5 miesiącu i bede co wieczor wsypywac jedną miareczkę od mleka do mleczka wieczornego, troszke zmieni sma mleka i stopniowo bede wprowadzac gluten, mysle ze w takiej porcyjce powinno byc go malo

Bartus o 11 zjadł cała miske obiadku samą marchewke na początek i 110ml mleka.Fajnie wygladał jak jadł smieszne minki robił ale mu smakowało,teraz czekam czy cos wyskoczy miejmy nadziej ze nie.

Bartus o 11 zjadł cała miske obiadku samą marchewke na początek i 110ml mleka.Fajnie wygladał jak jadł smieszne minki robił ale mu smakowało,teraz czekam czy cos wyskoczy miejmy nadziej ze nie.
na pewno nic nie wyskoczy:) a moja Pola dostała dziś pierwszy raz w zupce pietruszkę i też czekamy czy coś wyjdzie czy nie, ale ta zupka to tak średnio jej podeszła. za gęsta troszkę była i na wymioty ją ciągło i tylko kilka łyżeczek zjadła. ale później wtrąbiła 90 ml mleka.

Niewiem czy bez alergi,bo Bartus ma cos na raczkach i troche na nózkach takze niewiem od czego,bo juz to wczesniej miał pomimo ze tylko mleko same pił.Niewiem czy mam cos mu dawac.

reklama
a moje dziecie po marchewce z ryzem ulewa, odstawiam, za bardzo płynna jest ta zupka, jednak papki fajnie przyswaja a tu mu większość się cofa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry