Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba troszkę przegięcie i w dodatku dziecku, które nie zna niczego poza piersią?? No ja zamierzam podać w formie kaszki, na pewno nie biszkoptów
ionka a w czym ten gluten podalas i w jakiej ilosci, ja mojemu tez juz podaje jedna miarke od mleka kaszki pszennej owocowej z hippa, zmienia mi smak mleka i nie musze juz malemu soku dolewac, mysle ze w tej miarce to dawka powinna byc nawet mniejsza niz zalecana na wprowadzanie, ale mysle ze za jakies 2 tygodnie zwieksze mu do 2 miarek
dziewczyny a od kiedy powinno się przejsc na mleko nastepne z nr 2, bo na kaszkach po 4 i po 5 miesiącu jest wlasnie mleko nastepne, czemu nie to początkowe??
A my nadal tylko na piersi. Zastanawiam się kiedy wprowadzić ten gluten, wiem że w 5 lub 6 miesiącu... Chyba jeszcze troszkę poczekam. A wiecie co mi ostatnio lekarz powiedział?? Ale to nie był mój pediatra, że gluten mogę podać w formie biszkopcikachyba troszkę przegięcie i w dodatku dziecku, które nie zna niczego poza piersią?? No ja zamierzam podać w formie kaszki, na pewno nie biszkoptów
![]()
a ja ostatnio zastanawialam sie zeby malemu na deserek zrobic kisiel, oczywiscie nie taki z torebki :-), tylko do soku, albo kompotu moze dodac troszke zmiksowanych owockow i zagęscic to maczką ziemniaczaną, tj skrobia tylko, a w ziemniaku to jadl i nic mu po tym by nie bylo, co wy o tym myslicie??
dziewczyny a Wasi pediatrzy mowia co nalezy teraz wprowadzac czy musicie sie o wszystko pytac?
ja musze wszystko wyciagac z lekarzy...![]()