• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
dałam dziś małej soczek z bobo vity owoce pachnące lasem cyli owoce leśne i całą ją wysypało. a już miałam nadzieję że zaczniemy jeść deserki z jagodami i owocami leśnymi a tu taki klops. zostaje nam jabłko , banan, brzoskwinia, winogron i dynia z marchewką.
a dziś dając deserek skapłam się jak zjadła już połowę że je deserek od 6 miesiąca. było to jabłko,brzoskwinia i banan. ciekawe bo taki sam mamy od czwartego. w składzie żadnej różnicy, w konsystencji też.

A ja dzisiaj małego uraczyłam musem brzoskwiniowym zrobionym z owoców z naszego ogrodu. I co? Kwaśne było i nie był zachwycony, ale zjadł dzielnie prawie całą porcję.

Za nami dynia+ziemniak. Dodałam do tego łyżeczke kaszki manny. Jak narazie wszystko OK. Tą kaszke podawać codziennie??? Ja Frankowi tez raz zaserwowałam sok marchewkowy ale rozcienczyłam wodą i pił ojeeeeeeej az sie uszy trzesły hehe. Ostatnio były małe problemy z kupka i dzisiaj kupiłam herbatke jabłko+melisa. I od razu sie wykupkał:) Dostałam już wszystkie paczuszki. Chyba, że jeszcze coś mnie zaskoczy:) Myśle nad tym, żeby jutro rano podać mu kaszke z malinami z Bobovity. Sama nie wiem.

Ol tą kaszką malinową z bobovity pluje dalej niż widzi.
mam prawie całe opakowanie, chyba komus oddam ;-)

poza tym po ryżowej nie może zrobić kupki :-( więc jemy jaglaną ;-)

ja daje od piatku 1 lyzeczke mannej (takiej z nestle z mlekiem modyfikowanym) do deserku i kupy robi ok, troche ciemniejsze moze. poza tym zadnych znakow by cos bylo nie tak

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry