Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to może o to tu chodzimoże ma sobie uświadomić, że się najeść na całą noc i z głowy
:-)
Całkiem nieźle 
Melasa ja właściwie sama nie wiem, czemu tak zwlekam i niechętnie podchodzę do rozszerzania dietyChyba muszę jakąś psychoterapię z tym przejść ;-)
Ale może faktycznie się zastanowię... To się podaje z butli, czy można łyżeczką?
Dzisiaj wybieram się do pracy i trzeba było Anie nauczyć już radzić sobie bez mamy:-) Efekty są aż nadspodziewanie dobre, bo ona jak sobie zje tej kaszki (a uwielbia ją!) to serio po 3h wcale nie chce jeść. Dopiero tak 3,5h lub 4h sprawiają że cycek wydaje jej się znowu atrakcyjny. Tak więc polecam :-) Piotruś to już duży chłop więc tej kaszki możecie bezpiecznie spróbować. 
znajome umawiały się już indywidualnie z opiekunkami co do kwoty, albo za godzinę (10zł/godz), albo za miesiąc (cały etat) od 1500zł

to by mi wypłaty nie starczyło i jeszcze musiałabym dołożyć 

jak zaczyna się robić marudny to smoka, maskotkę i siup do łóżeczka (czasami jak nie chce usnąć to daję coś do picia). Jak się obudzi to kopie nóżkami (czasami coś z siebie wydobędzie;-)) i jak zaczyna wołać to biorę go do karmienia (chyba, że widzę że jeszcze nie chce jeść, to chwila zabawy) i kółeczko się zamyka. No i jedna drzemka jest na spacerze (oczywiście spacer też o tej samej porze).