Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Karmię, ale od miesiąca na noc daję butlę na noc bo Tomek budził się co 2 godziny w nocy na cyca. Tomek aż mruczy z zadowolenia gdy ciągnie butlęAnnie, myślałam, że Ty karmisz piersią.
My też próbowaliśmy podać Bebiko na noc, niestey Staś pluł dalej niż widziAle kleik ryżowy można chyba dodawać też do mleka matki??? Muszę wypróbować....
- teraz 150 ml Bebiko 1 i 2 łyżki kleiku ryżowego (kaszka na noc jeszcze za ciężka dla żołądka). Tomek spał dziś 8 godzin i obudził się po 5:30 na cyca. Przy starszym synku też tak robiłam i spał lepiej w nocy
dzieki za odpowiedzi, troche zaczelam panikowac bo chyba przechodzimy maly kryzys laktacyjny, balam sie ze moze mala bedzie glodna itd
esia ja tez mam nadzieje karmic mala tylko piersia jeszcze przez miesiac,czyli do konca szostego miesiaca, a potem wprowadzac nowinki i dokarmiac piersia, mam nadzieje ze wytrwamy, ze znow bedziem miec duzo mleczka ;-)![]()
Maritka, Bobovita ma delikatną rybę w słoiczku:-) (zdjęcie poniżej) - na opakowaniu jest po 9 miesiącuO erty a skąd tu wziąść ekologiczne ryby????
W słoiczkach nie widziałam![]()
, ale w poradniku jest napisane, że właśnie tę rybę można podawać po 5 miesiącu (1-2 razy w tygodniu) jeśli niemowlę jest karmione piersią, lub po 6. miesiącu jeśli jest karmione mlekiem modyfikowanym.
I to dopiero wieczorem - zawsze strzelał serię 3-4 rano i kolejne w ciągu dnia, wieczorem prawie nigdy. Mam nadzieję, że to wszystko normalne...Dzisiaj sinlacu i jabłuszka ciąg dalszy. I zaskakujący efekt - pamiętacie, wprowadziłam to z nadzieją na mniej wyciekających z majtek qp. No to dzisiaj była JEDNA qpaI to dopiero wieczorem - zawsze strzelał serię 3-4 rano i kolejne w ciągu dnia, wieczorem prawie nigdy. Mam nadzieję, że to wszystko normalne...
: ziemniak i dynia.
:-)