Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, gdzie ona to mieści!!!
, poprostu go uwielbia, więc jestem teraz na etapie próbowania wszystkiego co jest zmieszane z bananami, ostatnio z HIPPA kupiłam Jabłuszka z bananami, Banany, Brzoskwinie z bananami, a i dziś np. kupiłam "Przysmak na Dobranoc"... jak się domyślasz Kaszkę ryżową na mleku z bananami, zjadł cały 190ml. słoiczek,
:-)
aż byłam sama w
. I co Ty na to?
ja dziś zrobiłam zapas słoiczków,kupiłam chyba z 10,ale jak dawałam dziś zupkę jarzynową Gerbera to dostałam ochrzan od mamy,że na to jest za wczesnie,że w tej zpce jest mleko modyfikowane i jak karmię piersią to do 6 miesiąca powinnam podawać tylko owoce i marchewkę,a nie zupki...dodam,że nigdy nie dawałam małemu innego mleka niż moje,kaszki też nie jadł,poczekam z tym do 6 miesiąca. Ale jak myslicie,czy taka zupka nadaje się dla 4,5 miesięczniaka na cycu? Mama twierdzi,że to jest takie syte,że nie będzie chciał potem cycać...nie wiem,czy ma racje...na słoiczku jest napisane po 4 miesiącu,więc teoretycznie ok.
Oleńko według mnie jak nie spróbujesz to sie nie przekonasz.Ja jak daje zupke to mleczko daje później dużo wię przecież od razu logiczne że Oliwier nie bedzie chciał cyca bo będzie syty po zupce.Jak zgłodnieje to da znać.