Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oj ja tez czuje sie jak dostawca mleka!!...caly czas nie dosc ze pachne mlekiemto jeszcze mam po karmieniu..wszystko pozalewanełacznie z syneczkiemhehe!!juz nie mowiac o tym ze nie moge spac na boku..bo wystarczy lekki nacisk..i robi sie baaaardzo mokro...czasem wkladki do stanika nie wystarczaja...nie mam duzych piersi..az sie dziwie skad sie tyle tego bierze..i gdzie to sie miescihehe
he he e .... chodzące mleczarnie jesteśmy.... a próbowałyście swego mleka? ja nie mam odwagi, chociaż ciekawe jak smakuje...
jakieś głupoty do głowy przychodzą..... > >
Ja jak wcześniej pisałam jestem na sztucznym mleku NAN ha 1 ,i jak na razie jest w porządku i maluchowi też podeszło .Ale oczywiście wszystko okaże się dopiero gdzieś do 2 tygodni czy czasami nie wyskoczy mu alergia
A ja mam ciagle schize ,ze za malo je moj synus.Juz mi mleko nie leci strumieniami, piersi sa dosc miekkie caly czas a maly jak je to ciagnie porzadnie gora 5 minut a pozniej sobie tylko cycyka jak smoka i chyba juz wtedy nic nie polyka rozbudzam go ale on dalej zaczyna cyckac, nie wiem ile on moze tego wypijac i boje sie ,se za malo przybierze :-[