Ja też nie odmówię sobie tej przyjemności żeby kupować ciuszki dla maluszka. Dla starszaka zresztą też

Chociaż w pełni mogę zaufać mojej mamie. Mamy podobne upodobania, wie już co mi się podoba, a czego bym nie kupiła. Chyba nie było takiego zakupu dla Jaśka, który by poszedł na dno szafy.
Na razie póki co nie szaleję, mam trochę ciuszków po Jasiu, głównie body, pajacyki, śpioszki. Dlatego
Madzioolka, szacunek dla Ciebie, szaleństwo na całego
Mój mąż mnie dziś zaskoczył

Mówię do niego, że Allegrowicz nie odpisuje na maile i że jak w takim tempie to będzie szło, to że prędzej wyrosnę z tych spodni niż je przyślą (dodam, że to nie są spodnie z pasem tylko z gumkami po bokach i regulacją w pasie). Na co D wziął telefon i zadzwonił, oczywiście sekretarka się włączyła. No to trochę postraszył policją i wyłudzeniem pieniędzy

. Odzew był niemalże natychmiastowy, przyszedł mail, że paczka została dziś wysłana.
A jeśli chodzi o pościel z Allegro, to dla Jasia też kupowałam, w opisach widziałam, że się jeszcze pojawia ten wzór. I też jestem średnio zadowolona. Ta bawełna taka trochę sztywna, no ale korzystamy, bo szkoda wyrzucić.