katamisz
Fanka BB :)
forever śliczne te ciuszki...:-) Kupuj kochana kupuj i ciesz się tym :-)
A jeśli chodzi o ochraniacz na szczebelki do łóżeczka 90x120 na całe łóżeczko to a polecam te ochraniacze w ikea bo tam są na długość 374 cm...IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Kołdry i poduszki
Fakt ,że wyboru kolorystycznego jakiegoś super to nie mają ale ja kupiłam ten cały biały i uważam że na początek mi starczy w zupełności.Do tego kupię prześcieradełko z gumką i różowy kocyk i na lato łóżeczko wystrojone jak znalazł ;-)
A jeśli chodzi o ochraniacz na szczebelki do łóżeczka 90x120 na całe łóżeczko to a polecam te ochraniacze w ikea bo tam są na długość 374 cm...IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Kołdry i poduszki
Fakt ,że wyboru kolorystycznego jakiegoś super to nie mają ale ja kupiłam ten cały biały i uważam że na początek mi starczy w zupełności.Do tego kupię prześcieradełko z gumką i różowy kocyk i na lato łóżeczko wystrojone jak znalazł ;-)
- już się poprawiam. Więc dokonałam pomiarów - ochraniach na wszystkie boki łóżka - wedle oferty największy 360 cm - ma elementy o wymiarach tak naprawdę nie 60 tylko 59 cm poza najwyższym który ma 61 i wysokość 40 - pozostałe ok. 29 cm. Ochraniacz najmniejszy - chyba 3 elementowy ma wysokość mniejszych elementów 30 cm, większego 40, szerokość niższych 58-59, wyższego - 61. W związku z powyższym jest to moim zdaniem decydowanie ochraniacz na mniejsze łóżeczko - ja takie mam - czyli 120 x 60. Ochraniacze troczki mają z materiały, dość długie i szerokie - nie jakieś tam sznurowadła - i wszyte kryte zamki aby można było zdjąć materiał i go uprać. Materiał b. miły w dotyku - ale to już wiem z macania w sklepie :-). Reszcie rzeczy się nie przyglądałam dokładniej przyznaje, każdy zestaw oraz śpiworek i ręczniczek kąpielowy zapakowany w foliowe opakowanie z rączką której wytrzymałość dostosowano do zawartości, w sposób bardzo poręczny. Kolory żywe, ale nie bijące po oczach. Tak czy inaczej przejdź się do jakiegoś sklepu gdzie mają te pościele na macanie - dobrej jakości jest też Ferreti, ale nie wiem czy ma ochraniacz na wszystkie boki łóżka jak chciałam. Jeszcze tylko nowy materacyk, podkładka pod materacyk, ewentualnie stelaż do baldachimu.
Zuzu aż do później jesieni, czyli dobre 10 m-cy spała na płasko i pod kocykiem ... dopiero niedawno wyciągnęliśmy pościel