reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
A mi dziś przyszła paczka z leżaczkiem - bujaczkiem Fisher Price, który wygrałam na allegro - jest super, zapakowany w oryginalnym kartoniku i wygląda jak nowy. Wcześniej wygrałam FISHER PRICE Karuzela RAINFOREST z PILOTEM do łóżeczka, też jak nowa, a dziś wylicytowałam elektryczny laktator (sprzedająca mówi, że używany tydzień) i jestem bardzo zadowolona, bo oszczędziłam naprawdę sporo na tych Fisher Priceach i laktatorze :-)

Ironia wstaw jeszcze raz linka do stronki z wózkiem który kupiliście bo ten link nie działa :zawstydzona/y:

Doris zazdroszczę tych zakupów .Ja mam przed sobą jeszcze leżaczek i karuzelkę nad łóżeczko i huśtawkę bym chciała...i tak kilka rzeczy w podobnym przedziale cenowym :-) Laktator też mam w planie zakupić-najchętniej elektryczny!!Ale kurcze boję się trochę używanych bo cholera wie ile to ktoś naprawdę używał??!!

A ja się Wam pochwalę znowu ;-)
Prawda ,żę piękny ten komplecik!!Za 3,5 na wagę... :tak: Rozm 0-3 msc
100_8627.jpg100_8626.jpg100_8630.jpg

Katamisz prześliczny ten komplecik i akurat na lato. Ja muszę odwiedzić też jakiegoś lumpka i zobaczyć co tam ciekawego mają, bo patrząc na te Wasze zdobycze normalnie Wam zazdroszczę takiego oka do wyszukiwania ;-)

Ostatnia edycja:
traschka powiem Ci szczerze ,że jak mam wydać w sklepie teraz 50 zł na dwa pajacyki (załóżmy) to zastanawiam się dziesięć razy czy aby nie lepiej poszukać w lumpku i zaoszczędzić nawet 20 zł...
A co do zdjęć to starałam się jak mogłam ;-) Na allegro trochę już sprzedałam więc małą wprawę też mam :-p

Katamisz super bajeczny ten komplet, wogole dziewczyny fajne ciuszki kupujecie, ja jeszcze nic.
Doris fajnie ze udalo ci sie w dobrej cenie wylicytowac te rzeczy, a laktator za ile kupilas? ja wlasnie przegladam laktatory bo tez chce kupic elektryczny:tak:

Aaga - laktator udało mi się wygrać za 69 zł. Kobieta pisała że tydzień używała, na zdjęciach wygląda jak zupełnie nowy :-)

reklama
Doris to faktycznie tanio, z tego co przegladałam to ceny sa duzo wyzsze, kup teraz zdecydowanie ponad 100 zł. ja sie wlasnie nad philipsem zastanawiam albo medela
Teraz jeszcze wrocilam do twojego wczesniejszego posta i widze ze nie pisalas jakiej firmy, a mnie sie wydawalo ze pisalas o philipsie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry