Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Katamisz bardzo dziękuję Ci za informacje, a powiedz mi jeszcze ta cena to tegularna jest czy jakaś promocja? We Wrocku sa dwa sklepy i widzę, że bliżej mam na Krakowską ale to tez ode mnie niezła działa... No ale może się uda.
Z tą szkołą rodzenia to mnie chyba trafi na miejscu. Dzwoniłam tam od rana to albo zajete albo moje połaczenie było odrzucane. W końcu jak się teraz dodzwoniłam to meski miły głos powiedział, że chętnie udzieli mi wszelkich informacji ale mam dzwonić w godzinach pracy czyli do 13-tej! WRRRRRRR... Mam nadzieję, że jutro sie uda ...

Katamisz na porodówce? Ja myślałam, że w szkole rodzenia się spotkamy ale jeśli dopiero na porodówce to zamawiam sobie u Ciebie jakieś 10 opakowań . Żartowałam oczywiścieO kurcze ale świnie...znając życie do 13 telefonu nie odbiorą...i bądz tu mądry...
A co do proszku to w Schlekerze cena 15,99 to cena normalna bez promocji.Ja kupiłam go właśnie na Krakowskiej bo tam mam rzut beretem z domu :-) Jak chcesz to ci kupię a potem na porodówce się spotkamy na borowskiej to ci go podam ;-)![]()