reklama

Kiedy na zakupy ;)

mrsmoon świetne zakupy!

Ironia łądne rzeczy wybrałaś, ten leżaczek ogromnie mi się podoba tylko drogi:( A co do pieluszek to pierwszy raz słyszę, żeby te z Bielska były jakieś super inne. Ja kupiłam w sklepie ale pewnie wyprodukowane wcale nie w moim mieście hehe:)

reklama
jeśli chodzi o kupowanie ciuszków to ja mojej mamie ufam w 100 %, mamy taki sam gust, a mama kupuje zawsze dobre gatunkowo rzeczy. A moja przyjaciółka powiedziała mi już, ze ona mi kupi do małego co bedę chciała. Mam jej dać nawet linka czy namiar i mam jak w banku.
Są ludzie, z którymi mozna się dogadać
To ja mam tak samo...moja mama ma gust i zawsze poza tym mnie pyta o zdanie...natomiast teściowa niestety nie rozróżnia czasem chłopięcych rzeczy od dziewczęcych - chyba, że są różowe...i juz wczoraj mi wciskała 3 reklamówki ciuszków po 3 dzieci (dziewczynek)przechodzonych, spranych i wymiętolonych w cały swiat - rany, dla niej to żaden problem, bo dziecko i tak ubrudzi....

Wiecie, ja też absolutnie nikomu nie powierzyłabym kupna rzeczy dla Marysi z bardzo prostego względu - sprawia mi to tak wielką radość że podchodzę do tego egoistycznie i chcę to zrobić sama dla własnej radochy:) Czasem tylko dostaję jakieś drobne prezenty które też mnie bardzo cieszą:)
Traschka, ja w sumie takie samo zachowanie w sobie odkrywam, totez dlatego tak chce teraz kupować, bo później może być różnie..

A oto moje ostatnie Allegrowe zdobycze:
BODY Z NAPISAMI bawełna 100% 80 URODA PO MAMIE (1434509593) - Aukcje internetowe Allegro - kupione ze względu na napis :-)
CHELSEA sukienka kaczuszki kratka firmowa 1-2lata (1436505857) - Aukcje internetowe Allegro - przesłodkie jak dla mnie ale nie różowe, falbaniaste i koronkowe :happy:
Coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że te wcześniejsze zakupy to bardzo dobry pomysł....:tak:
O ta sukienusia śliczna...

Ja jakoś muszę się przestawić na dziewczyńskie ubranka, ale póki nie potwierdzi się płeć to chyba nie kupię nic w moim ulubionym różu...
Mąz za to sie przejął wózkiem, bo w Łodzi nigdzie nie mogliśmy obejrzeć peg perego...tylko inglesine zippy, która przypadła nam do gustu - niestety kolory tego wózka kompletnie nie!!!! może któraś z was dziewczyny, szczególnie do tych z Warszawy jest mi w stanie powiedzieć w którym sklepie w stolicy można obejrzec wózki peg perego?? Jak pojade do przyjaciół do Wawy to moge sobie podjechac i obejrzeć..

może któraś z was dziewczyny, szczególnie do tych z Warszawy jest mi w stanie powiedzieć w którym sklepie w stolicy można obejrzec wózki peg perego?? Jak pojade do przyjaciół do Wawy to moge sobie podjechac i obejrzeć..
mysia, w Świecie Dziecka są na pewno, tylko nalepiej zadzwoń wcześniej i zapytaj o konkretny model, to Ci powiedzą w którym sklepie bo mają kilka

Blusia sukieneczki przesłodkie:) Ja zakochałam się w tych małych ciuszkach i rzeczy dla mnie przestały mnie kompletnie interesować. Teraz rozumiem moją mamę, która ciągle chce kupować coś dla mnie i mojego rodzeństwa:)

reklama
super zakupy! ja już ciuszków nie potrzebuje... łóżeczko "prawie" kupione, wózek za 2 tygodnie będzie.
Więc teraz tylko takie "pierdołki" zostały...

:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry