Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja mam tak samo...moja mama ma gust i zawsze poza tym mnie pyta o zdanie...natomiast teściowa niestety nie rozróżnia czasem chłopięcych rzeczy od dziewczęcych - chyba, że są różowe...i juz wczoraj mi wciskała 3 reklamówki ciuszków po 3 dzieci (dziewczynek)przechodzonych, spranych i wymiętolonych w cały swiat - rany, dla niej to żaden problem, bo dziecko i tak ubrudzi....jeśli chodzi o kupowanie ciuszków to ja mojej mamie ufam w 100 %, mamy taki sam gust, a mama kupuje zawsze dobre gatunkowo rzeczy. A moja przyjaciółka powiedziała mi już, ze ona mi kupi do małego co bedę chciała. Mam jej dać nawet linka czy namiar i mam jak w banku.
Są ludzie, z którymi mozna się dogadać
Traschka, ja w sumie takie samo zachowanie w sobie odkrywam, totez dlatego tak chce teraz kupować, bo później może być różnie..Wiecie, ja też absolutnie nikomu nie powierzyłabym kupna rzeczy dla Marysi z bardzo prostego względu - sprawia mi to tak wielką radość że podchodzę do tego egoistycznie i chcę to zrobić sama dla własnej radochyCzasem tylko dostaję jakieś drobne prezenty które też mnie bardzo cieszą
![]()
O ta sukienusia śliczna...A oto moje ostatnie Allegrowe zdobycze:
BODY Z NAPISAMI bawełna 100% 80 URODA PO MAMIE (1434509593) - Aukcje internetowe Allegro - kupione ze względu na napis :-)
CHELSEA sukienka kaczuszki kratka firmowa 1-2lata (1436505857) - Aukcje internetowe Allegro - przesłodkie jak dla mnie ale nie różowe, falbaniaste i koronkowe
Coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że te wcześniejsze zakupy to bardzo dobry pomysł....![]()
mysia, w Świecie Dziecka są na pewno, tylko nalepiej zadzwoń wcześniej i zapytaj o konkretny model, to Ci powiedzą w którym sklepie bo mają kilkamoże któraś z was dziewczyny, szczególnie do tych z Warszawy jest mi w stanie powiedzieć w którym sklepie w stolicy można obejrzec wózki peg perego?? Jak pojade do przyjaciół do Wawy to moge sobie podjechac i obejrzeć..
haha jeśli w poniedziałek zobaczę na usg siusiaka to zbiorę od was zamówienia na różowe kurteczki))