reklama

Kiedy na zakupy ;)

Ja nakładam na siebie kategoryczny zakaz odwiedzania lumpków do czasu, aż nie dostanę poki od brata. Bo grozi mi utonięcie w bodziakach... Ciekawe, że zakup wanienki już mnie tak nie bawi i nie chce mi się nawet jej oglądać:)

reklama
My wanienkę dostaliśmy od znajomych - wybralibyśmy zieloną, ale tak przynajmniej maluch nam nie zginie w tej zieleni - bo ja prawie wszystko biorę zielone ;-)

P1120008.jpgP1120007.jpg

Ja-Zołza - dlaczego akurat zielony ?
Co do wanienki to jeśli nie kombajn - czyli półeczka z przewijakiem to mi się z wyglądu bardzo ta z Ikea podoba - patrzyłam w internecie - ale nie wiem jak z jej wielkością.

forever gdzieś czytałąm jak dziewczyny strasznie narzekały na wanienkę z ikei. Oglądałąm ją w sobotę, jest niewielka i nie ma wyprofilowanego ani jednego boku, strasznie strome ścianki. To chyba będzie niewygodne przy kapieli...

Dziewczyny śliczne zakupy :)
Traschka, niezły sklepik! Też bym pewnie była częstym gościem :)

A ja mimo, że jeszcze tak do końca nie wierzę w tą córeczkę, wylicytowałam kilka sukieneczek :)
2 SZT SZMIZJERKA H&M I OGRODNICZKA ADAMS 68 (1440329685) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i 3 SZT. SUKIENKI GAP, JAK NEXT I INNE 62 74 80 (1440329683) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Sukieneczki boskie....chyba sie w końcu skusze coś kupić...

To ja się chwalę lumkowymi zakupami zapłaciłam 30 zł...wszystko z carter'sa

Zobacz załącznik 326076Zobacz załącznik 326077

a tu bodziaki z fartuszkiem które wygrałam na aukcji z allegro

Zobacz załącznik 326078 Zobacz załącznik 326079

Fajniutkie ubranka....

Co do karuzeli ja mam po Filipie taką 67072 CHICCO KARUZELA NA ŁÓŻECZKO WYPRZEDAŻ (1434396682) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy jestem z niej bardzo zadowolona, ma pilot, co często było pomocne, ma też funkcję właczania sie na głos dziecka i taka delikatna muzyczka wtedy leci...super ja wykorzystaliśmy, a najdłużej ten domek, Filip uwielbiał się nim bawić i włączał sobie później sam muzyczkę, którą wolał....

Traschka, ale cudne ubranka!!!!!!!!! jej, ja też chcę do tego sklepu!!!!

Ironia, dzięki za tą stronkę z naklejkami, też coś kupię, bo jak się przeprowadzimy, to coś Małemu wymaluję na ścianie a poki co kupię może to
http://www.beautifulhome.pl/index1.php?page=shop&run=det&ru=list&kat1=12&order=3&id=6
na kilka miesięcy nie opłaca mi się malować!:)

Co do karuzelki- mi się starsznie nie podobają te nowoczesne, plastikowe , świecące i takie głośne...
Maama uszyła mi cuudne filcowe zwierzątka- konika na biegunach, liska, łosia, wiewióreczkę, ptaszka... M zrobi pałąk i zwierzątka zawiesimy na naturalnym sznurku, takim parcianym- będzie super:) W ogóle uważam, że te karuzelki sa zbyt krzykliwe- łózeczko ma być miejscem na wyciszenia a mega kolorowa będzie mata, zabawki doczepiane do leżaczka itd.

Aestima świetny pomysł z tą karuzelą! Ja też nie cierpię tych plastikowcyh i krzykliwych... sama nie uszyję nic, bo nie przypominałoby to żadnego zwierzątka ale będę szukać czegoś prostego.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry