reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
no właśnie... ceny są masakryczne. Ale ten wydaje mi sie w miarę ok. I chyba się zdecyduje na te turkusowe paski. Zebrze się pewnie spodoba! :-)

Zebrze się pewnie spodoba! :-)
Pewnie, ja kocham paski :) A lezaczek..hmm.. myślę, ze warto kupic, mnie bardzo się przydawał, można poszukać w używanych :)

Ja miałam dla Jasia taki:
LEŻACZEK BUJACZEK 2 KOLORY MOOLINO SUPER PREZENT (1439257558) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ŚLICZNY LEZACZEK BUJACZEK KARMIDEŁKO DLA DZIECI (1440182160) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Teraz kupiłabym jakiś bardziej wybajerzony :) ale mam juz tamten, więc zostanie :) Przynajmniej nie kusi mnie, żeby kupować ;)

Dziewczyny oglądałam wczoraj mamo to ja w którym Zawitkowski mówił o materacach do łóżeczek, kategorycznie odrzucił kokos-gryka, polecał materac z twardej pianki
A czym to argumentowal. ja osobiscie polecam kokos-pianka-gryka. Chociaz teraz jak nad tym mysle to nie pamietam czy dla Julki mialam wlasnie taki czy jednak pianka -kokos:baffled:. Skleroza

Co do wanienki to jeśli nie kombajn - czyli półeczka z przewijakiem to mi się z wyglądu bardzo ta z Ikea podoba - patrzyłam w internecie - ale nie wiem jak z jej wielkością.
Jak dla mnie te wanienki sa nie bardzo funkcjonalne, albo moze funkcjonalne, ale na bardzo krotko. sa bardzo male wiec wystarcza na baaardzo krotko i faktycznie scianki sa strone, jak w misce na pranie wiec dla mnie nie jest to zbyt wygodne do mycia bo dziecka nie da sie wygodnie ulozyc. No ale musisz sama zobaczyc i zdecydowac.

Missialina fajne łowy:tak:

Aestima - śliczne te karuzele :happy: Mi się podobają niestety te droższe - kolorowe misie najbardziej :tak:
Czy któraś z Was widziałam w Wawie gdzieś w sklepie takie kombajny - faktycznie należałoby się im przyjrzeć zawczasu? Raczej nie myślę, że posłuży mi to długo ale zbytniego wyboru chyba nie mam - kwestia miejsca.
Ja-Zołza - uprzejmie donoszę, że w Auchan są bluzeczki z motocyklem. Również zielone :-)

Ja się załamałam po wypłacie...Kurcze wydawało mi się ,że w tym miesiącu będzie lepsza bo już od prawie 2 miesiecy jestem na zwolnieniu i pracodawca płaci przez 33 dni a pózniej zus(i wyciąga średnia z 6 miesięcy) a tu lipa straszna!!Wydawało mi się ,że część mi zapłaci pracodawca a część zus w tym mies...Nie wiecie jak to jest z tym chorobowym jak te 33 dni kończą się w połowie miesiąca??

reklama
Aestima cudne te karuzele, też jestem za taką im mniej krzykliwa tym lepiej :-)

Dziewczyny oglądałam wczoraj mamo to ja w którym Zawitkowski mówił o materacach do łóżeczek, kategorycznie odrzucił kokos-gryka, polecał materac z twardej pianki (tylko jak to sprawdzić kupując na allegro??), a najlepszy według niego jest materac lateksowy - sprawdzałam ceny na allegro - masakra, drożyzna. Napiszcie proszę jakie jest Wasze zdanie w tej sprawie i czy któraś z Was ma materac kokos-gryka i jak jest z jego twardością.

Z materacami (jak i z innymi rzeczami) to jest tak, że kiedyś musiały się sprzedawać gryka-kokos, to polecali gryka kokos - wszyscy...i nagle po 3-4 latach okazuje się,że są złe i trzeba kupować lateks??/ no bo musi się teraz to sprzedać, bo takie teraz produkują, a są drogie - no cóz, taki rynek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry