Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
one są w Irlandii
jak tylko młody wyrasta z rozmiaru to pędem lece po te bodziaki :-)

mi najbardziej spodobała się w pszczółki:-) a cen tych pluszowych to nie rozumiem dlaczego to takie drogie 

pościeli którą nie jestem zachwycona 

Pamiętam o fotografiach moich "motocyklowych" łupów ale mając na względzie tempo prac porządkowych, to nieprędko je zrobię :-(
Dla mnie zdecydowanie to powinien być mocniejszy materiał.A czym to argumentowal. ja osobiscie polecam kokos-pianka-gryka. Chociaz teraz jak nad tym mysle to nie pamietam czy dla Julki mialam wlasnie taki czy jednak pianka -kokos. Skleroza
Ja-zolza, hehe ja też mam bzika na punkcie zielonego koloru dla dzieciaczka![]()
Ja-Zołza - daj znać czy kupiłaś. Ja wybrałam szarą z granatowym - z uwagi na wielkość - są jeszcze granatowe z białym. Cena 9,99 zł. A taką bluzeczką którą ja kupiła za 10 zł w H&M widziałam na Allegro za 39,90 złPamiętam o fotografiach moich "motocyklowych" łupów ale mając na względzie tempo prac porządkowych, to nieprędko je zrobię :-(
Mnie sie wydaje, ze srednia liczy sie z 12 miesiecy, a nie z 6a pózniej zus(i wyciąga średnia z 6 miesięcy) a tu lipa straszna!!