Weszłam na strone tego sprzedajacego co ANDARIEL kupowała te bodziaki i zdecydowałam sie na to
BabyBoy 2 szt Pajacy Śpioszki 56-62 cm Tygrysek (1515717554) - Aukcje internetowe Allegro
ha ha ha, te pajacyki to był mój pierwszy zakup dla dziecka odkąd się dowiedziałam, że to chłopiec

są mocno kolorowe, dla odmiany można takie w szafie mieć, dzieci lubią żywe kolorki;
co do czapeczek, to pamiętam, że w pierwszych tyg. używaliśmy wlaśnie czapeczek bez wiązanek i to tylko tuż po kąpieli, w mieszkaniu dziecko z gołą główką leży; jedynie na spacery odpadały, bo jak dzieć głowką pokręcił to uszka były na wierzchu; mgordon a nie masz dostępu do jakiegoś lumpka fajnego, żeby za grosze takie czapeczki bez troczków/wiązanek kupić? bo biorąc pod uwagę czas ich uzytkowania, to ta cena jest dość wysoka; ja właśnie z lumpka miałam, jak nowe;
Evka - przykrycie szuflady to istotna rzecz, bo raz, że nie widac ciuszków, a dwa- i najwazniejsze - one się nie kurzą; znajomi mieli b.podobne łożeczko do naszego a takiej "przykrywki" nie mieli i kleli; tylko wiesz co, to jest taki zwykły kawałek płyty cienkiej, którego można by poszukać w sklepach typu Lerua - wziąć wymiar i niech dotną; więc jak znajdziesz łóżeczko, które spełniałoby Twoje oczekiwania a tylko tej przykrywki nie miało, to warto rozważyć taką opcję (a przykrywka i tak idzie w odstawkę jak obniżysz spód łożeczka, bo wtedy sam spód stanowi przykrycie);
co do baldachimów jeszcze mi się przypomiało - ktoś mi mówił kiedyś, żeby na nie uważać, bo jak na każdej tkaninie, zbiera się tam kurz, w tych fałdkach i zakładkach, więc trzeba dbac o bardzo czeste pranie; a jak dzieciaczek wrażliwy na pyłki (jak np. moja córcia), to w ogóle odpada; koleżanka miała i mimo, iż cieszył oko, prędko z niego zrezygnowała, bo nie chciało jej sie tego wciąż odświeżać;