reklama

Kiedy na zakupy ;)

hej dziewczyny, dawno mnie nie było, ale często tu zaglądam i was podczytuje, w niektórych wątkach jestem na bieżąco, mi.in. na tym, na razie moje zakupy są skomne, mam troszkę ubranek, kocyk, kilka pierdół i wózek - kupiłam tako warrior 3w1, nastawiłam się już na zakup przez allegro, bo myślałam że najtaniej, ale przeszłam się po sklepach w moim mieście i w jednym była promocja - 1249 zł, a w drugim wynegocjowaliśmy cenę 1200 (czyli o 165 zł niż na allegro), więc rozejrzyjcie się troszkę u siebie, bo może się okazać, że w sklepie taniej wyjdzie, no i z gwarancją w razie w też nie będzie problemu

reklama
Aestima...polecam Ci firmę MUZZY...właśnie dzisiaj dostrałam szlafrok i koszulę...poprostu rewelacyjne...i polecam Ci tego sprzedawcy Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Misialina strasznie drogo znalazłaś..ja kupowałam u tego pana
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro również polecam, super szybko i świetnie...

Dziewczyny a ja ciągle się głowię nad sukienką na wesele...co myśicie o tych?

Zobacz załącznik 338609149 zł

Zobacz załącznik 338610129 zł Chyba w tej grugiej byłoby mi wygodniej?
Ta druga świetna, bardziej odpowiednia, w sensie wygodna, na większy brzusio..w ogóle fajna stronka...
mnie sie podoba jeszcze ta...

Kochane a czy któraś z Was miała może okazję zobaczyć na żywo oraz podotykać takie łóżeczko...ŁÓŻECZKO BABY BOO 20 WZORÓW WROCŁAW (1501959588) - Aukcje internetowe Allegro

Ja widziałam na żywo te łóżeczka, ładnie to wygląda, naprawdę fajnie, solidne i stabilne, no ale to moja opinia, warto jak masz możliwość obejrzeć samej..:tak:

Ja też kupiłam ciuszki dla siebie ostatnio, chyba po paru miesiącach przerwy...
Zamówiłam sobie:
UROCZE BLUZECZKI CIĄŻOWE ROZMIAR '' M '' ====== (1514945788) - Aukcje internetowe Allegro białą
UROCZE KOSZULE CIĄŻOWE ROZMIAR 'S' (Od S do XXL) (1495766977) - Aukcje internetowe Allegro fioletową
i do chodzenia po domu DRESOWE SPODNIE Z PANELEM - ROZMIAR 'S' (1514457126) - Aukcje internetowe Allegro
Wszystko dobre gatunkowo więc mogę polecić :)

Madzioolka kupiłaś te spodenki "S"?? To ty chudzinka jesteś....
Ja właśnie dziś też spodenki sobie upatrzyłam takie po domku do śmigania i podwórku na wiosnę, rybaczki, i chyba jeszcze bluzeczkę kupię...

A i jeszcze mam możliwość kupienia płaszczyka na wiosnę, maż jak mnie zobaczył w mojej kurtce to stwierdził, że jak dziad wyglądam...
no i postanowiłam kupić coś co jeszcze założe na kolejne sezony...tylko nie wiem który kolor, doradźcie...

blady pudrowy róz WŁOSKI ZJAWISKOWY OBŁĘDNY WIOSNA roz.40 BOMBKA (1523868688) - Aukcje internetowe Allegro
czy szary/bez WŁOSKI ZJAWISKOWY OBŁĘDNY WIOSNA roz.40 BOMBKA (1514944217) - Aukcje internetowe Allegro

Mysia bardzo ładny, beżowy bardziej uniwersalny, ale z drugiej strony juz wiosna więc taki "brudny róż" też ładny, zwłaszcza przy tak ogromnej różnicy cenowej brałabym róż bez zastanowienia

Mysia bardzo ładny, beżowy bardziej uniwersalny, ale z drugiej strony juz wiosna więc taki "brudny róż" też ładny, zwłaszcza przy tak ogromnej różnicy cenowej brałabym róż bez zastanowienia

No nie do końca to tak jest, w tym jednym jest licytacja, i zanim sie skończy na pewno sięgnie cena 200zł...takie same kończą się dziś i tak właśnie jest...

katamisz - bardzo ladne te łózeczka

aneczka1526 - śliczne to turystyczne (sklep internetowy czy allegro) podasz linka? też szukam turystycznego.

traschka - moja córa bez klinu spała (chociał podobno sa dobre jak dzieci ulewaja), bez poduszki do ponad roku, teraz ma też taka płaska. Co do śpiworka to nigdy nie dała sie w niego zapiac na sen, wolala być wolna :-) , urodzila sie 1 sierpnia wiec dopuki bylo cieplo spała pod kocykiem , a potem pod lekka koldra

Ostatnio wpadłam w gazecie na coś takiego Otulaczek - otulanie niemowląt | Motherhood.pl co sadzicie??

Amela miała rożek ale nie używałam go wcale (prezent od teściowej), a wy kupujecie rożki czy coś innego??

Ostatnia edycja:
no więc jestem i się chwalę - wszystko na 62-68, bo na 50-56 mam zatrzęsienie po dzieciach w rodzince, pokażę je po praniu i prasowaniu, na razie w szafie leżą

to moje wczorajsze zakupy
Zobacz załącznik 339011Zobacz załącznik 339012Zobacz załącznik 339013Zobacz załącznik 339014Zobacz załącznik 339015Zobacz załącznik 339016Zobacz załącznik 339017Zobacz załącznik 339018Zobacz załącznik 339019
pencil.png

ja mam rożek po Nince i pamiętam, że go dość mocno używałam w ciągu pierwszych 3 m-cy - ale bez tego sztywnego wkładu kokosowego (zupełnie nie wiem po co on! na szczęście był wyjmowany i już dawno został wyrzucony); pamiętam, że małą kładłam w nim np. w łóżeczku, czasem wsadzałam w wózek i na spacer szłyśmy, no różnie, ale bardzo się nam przydał; a że jest w neytralnych kolorkach - beżowa krateczka z ecru, to i młody Adaś nie raz w nim pewnie sobie pokwili:)

mrsmoon - piękne te ciuszki, naprawdę! ja ostatnio zlamałam swoje postanowienie, że dla juniora nic więcej nie kupie i... zakupilam takie bodziaki: GEORGE 7 szt. Body Robociki 0-3 m NOWE (1500345107) - Aukcje internetowe Allegro, trochę większe takie: TU Disney 7 szt Body Długi Rękaw 6-9 m Błękitne (1509134719) - Aukcje internetowe Allegro, oraz do spania śpiworek, bo po Nince mam taki długi z feretti na 100cm, więc by sie krasnal topił: ŚPIWOREK BAWEŁNIANY *BLANCA EXCLUSIVE* 70 CM KOLOR (1505885241) - Aukcje internetowe Allegro
i basta! nic więcej już nie kupuję, bo i tak jak ostatnio zabrałam się za pranie i przygotowywanie wyprawki, to wyszła spooooora paka, a jeszcze coś tam używanego od rodzinki dostanę z malutkich rzeczy i część po Nince mam tzw. uniseks;

reklama
andariel super te bodziaki, ale śpiworek po prostu boski!!! ja na razie nie kupuję śpiworka, mam rożek i kocyki, jak okaże się, że jednak potrzebny to dokupię. Poza tym czekam na kolejną pakę rzeczy od teściówki, tym razem mothercare i next, podobno piękne, jeszcze ich nie widziałam. Matko, gdzie ja to wszystko będę trzymać??? u małej zaplanowałam tylko 1 komodę z ikei
IKEA | Przechowywanie w sypialni | Komody | MALM | Komoda, 4 szuflady
a może by wyższą kupić? i tak przewijak mam taki sztywny na łóżeczko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry