reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Nawet jakby cyce identyczne byly to i tak wygladalyby inaczej na 100-tu i inaczej na 50-cio kilowej kobitce, hehe. Poza tym my sobie lubimy ponazekac, co?

mgordon, Ty jesteś z Bydgoszczy?? Bo ja tak i szukam kompanki na wspólne spacerki:))
O którym sklepie w bdg piszesz, o smyku? Kochana mój x-lander (jungle) w tym sklepie był o 700 zł droższy niż na necie!! Kupiłam oczywiście tego z neta i jestem zadowolona, chociaż wszystko okaże się w czerwcu- jak zaczniemy używać. Niemniej w tej kategorii cenowej jest to dla mnie najlepszy wózek.
A i piszesz o gwarancji- on ma 2 lata, więc nie ma co czekać do ostatniej chwili- za dwa lata i tak pewnie będziemy już w parasolkach wozić Maluchy...

Do mnie właśnie przyszła komoda- wypakowałam deseczki- czekają na M. , złoży po pracy. Kolorystycznie idealnie wpasowła się w łóżeczko- będzie fajny komplecik:))

A przed chwilą zakupiłam jeszcze ochraniacz do łóżeczka o taki Ochraniacz i półeczka firmy Disney (1506477773) - Aukcje internetowe Allegro
Lubię tego starego, klasycznego puchatka;) ALe wymiary ma jakieś chyba dziwne... Co myślicie?

Traschka, ja nie cierpię disneya na ubrankach!! Jedynym wyjatkiem jest właśnie klasyczny, stary puchatek ( ten disneyowski, w czerwonej koszulce jest obrzydliwy).

A z tymi wymiarami to już nie rozumiem ... on jest 126 na 38 cm , więc rozumiem, że 38 to wysokość a ja od materaca do końca łózeczka mam 29 cm (na najwyższym poziomie), więc będę mogła ten ochraniacz używać dopiero jak opuszczę łóżeczko na niższy poziom??

aaa... o to chodzi. No ja też mam ochraniacz trochę wyższy niż brzeg łóżeczka, ale sprawdziłam jak wygląda nie przeszkadza jak wystaje. Choć zastanawiam się czy nie znaleźć jeszcze innego, niższego dla odmiany. Ale to już w przyszłym meisiącu...

reklama
u mnie będzie wystawał jakoś b. mocno i do tego nie chcę zasłaniać zag łówka łóżeczka, bo jest b. ładny... Ale w tym zestawie jest jeszcze fajna kieszeń na pieluchy a ochraniacz najwyżej przyda sie potem:)

Do góry