Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Myfa ja podobnie jak ty czuję ból po serii kopniaczków w dole brzucha a dokładnie po lewej stronie i
wcale nie jest to przyjemne
A wczoraj to miałam bardzo twardy dół brzucha i czułam ból na wysokości kości łonowej, był krótkotrwały ale się powtarzałł co pare minut,nawet zdążyłam wpaść w lekką psychozę że to skurcze porodowe :laugh:
ale na szczęście przeszło .
Zgadzam się z Kirą że te kopniaczki jednak nie zawsze są przyjemne.
Gula o którer mówiłyście też pojawiła mi się na jakieś pare minut na wysokość lewego jajnika.
Ale wogóle cieszę sie,że mój Maksio się rusza bo wiem ze jest ok.
Dziewczyny dziękuję za gratulacje i w koncu po tych kopniakach spadł mi poziom adrenaliny.
mi również po kilku pożądnych kopniaczkach robi się gula twarda w dole brzucha ale trwa krótko. Teraz to w ogóle dużo śpię myślę że to po tych lekach nie mam na nic ochoty i nawet z apetytem kiepsko
Cześć mamuśki. Moje dziecko upodobało sobie dzisiaj mój biedny pęcherz!! Latam do tej łazienki jak głupia Hmm dziś mecz POlska-Anglia i chyba dlatego tak kopie skubaniec Miłego dnia
a ja szczerze powiem uwielbiam kopniaki córci, nigdy jeszcze nie uderzyła mamy w pęcherz ( albo ja nie czułam ) i każdy jej kopniaczek
to takie miłe gilgotanie w brzusiu, wczoraj jedynie w kąpieli dół brzucha zrobił mi sie mega twardy i ciężki jak wszyty w środku kamień dotknęłam i czułam twardą gule która po minucie znikła, czy to mogła być główka małej ??? sama nie wiem ...