reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

kiedy ruchy maleństwa?

reklama
Słuchajcie mamusie nosze w brzuszku moje pierwsze dziecko , więc nie wiem kiedy jak dokładnie wyglądają ruchy dzidzi:-) jestem w 12 tygodniu a gdy dzisiaj sobie spałam smacznie nad ranem czułam że cała się ruszam jak sprężynka , gdy otworzyłam oczy ja wogóle się nie ruszałam ale coś się ruszało tylko nie wiem co?? Czy to mogła być Dzidzia??

Ja tez juz chce!!! Izzabela to Wasze spotkanie z rodzicami musialo byc bardzo wzruszajace, i niech zyja kopniaki  ;D

No teraz ja sie pochwalę. W piątek dzidzia dała znac o sobie kopniaczkiem poniżej pępka. Cudo. Od tamtej pory spokojnie, kopnie kilka razy na dzień, ale przyjemnie czekać na coś takiego. Ale za to czuję jak się rozciąga w brzuniu. :laugh:

Hehehe, no i ja:) Codziennie wieczorem leze z raczkami na brzuszku. Jestem bardzo skupiona. Jeszcze nic nie wyczulam, ale moze dlatego, ze nie naleze do najszczuplejszych...nie nie jestem tez grubaskiem:), ale moze Dzidzia ma wiecej mieska, zeby sie dokopac do mamusi:) Ale czekam, czekam z niecierpliwoscia. Moj maz rowniez. Codziennie zagaduje Malenstwo, hihihi.
Pozdrowionka

reklama
Do góry