Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zrob badania jak najszybciej.. moj maly mial robaki w 8 miesiacu... bidulek bardzo sie nameczyl... na szczescie wypedzilismy je i miejmy nadzieje ze juz ie wroca ...:-(
A u was byly robaki?villaska ;-) ja mialam skierowanie od lekarza i nie placilam ale jesli chcesz zrobic prywatnie to sadze ze za kazda probke bedziesz musiala zaplacic osobno...
nie - Jasiek robakow nie mial choc w tym artykule bylo napisane ze badania laboratoryjne nie zawsze je wykrywaja....
Jakie mial objawy? Jak doszlas do tego, ze je ma? Badania robilas na robaki czy jakos inaczej? Chodzi mi o to czy to byl posiew kalu czy np badanie w kirunku np pasozytow?

.Ale to jest steryd i TO już mi się nie podoba mam stosować przez 2 dni po 2 razy... mam nadzieję że jak się wyleczy to już nie wróci (łudzę się???).Kochana ja juz 4 zaliczylam i kazdy co innego mowi i tylko metlik w glowie mi robia. Tak jak mowisz-jesli ty sama nie znajdziesz jakiegos leku to nikt inny ci nie pomoze. To jest tylko banda na pieniadze i tyle.Witam!
Jakis czas temu byłam z małym u dermatologa i potwierdziła,że ma on rogowacenie mieszkowe i że to nie jest od alergii bo jego to między innymi nie swędzi,nie przeszkadza mu.Powiedziała,że to może byc dziedziczne ale o ile wiem to u nas w rodzinie niczego takiego nie było.No i może mu to minie jak będzie starszy.Tak więc w sumie niczego nowego się nie dowiedziałam.Kazała smarowac robionym kremem witaminowym i przemywac zmiany siemieniem lnianym.Jak na razie mu to nie pomaga.No cóż,może znajdę jakiś cudowny krem na to rogowacenie albo jakiegoś konkretnego specjalistę,bo z tymi lekarzami to różnie bywa.
Pozdrawiam