Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale ciiiiisza.... odezwijcie sie kobiety ;-) zyjecie???
i alergię poskromiłyśmy mam embargo tylko na mleko i jajka,ryby oraz cytrusy i wszelkie pochodne.... więc jest ok.Dieta załatwiła wszystkie wysypki jedynie od czasu do czasu pojawia się za uszami i na łapkach ale buzia czysta kocham ten stan

....nie ma to jak wsparcie rodziny.
A my mamy biedę. Syn ma uczulenie na laktozę. Najpierw był bepilon Pepti zamiast piersi, ale po tyg. pogorszyło się. potem nutramigen, który dał nam dużo nadziei. Synek zaczął uśmiechać się, skończyły się biegunki, bole brzucha, kolki...Tak fajnie bylo prawie miesiąc. Teraz do 6 dni ma biegunkę (3-5stolców ze śluzem/dobę), pogorszyła się tez skóra. Znów marudzi, boli go brzuch przestał bawić się. Siedzę i wyję z bezradności.
Alergolog udziela rad telefonicznie bo nie jest na razie dostępny. Mam włączyć Ketotifen i po 4 dniach zadzwonić. Odstawiłam debridat i został nam juz tylko Vigantol i nutra. niczym nie dokarmiałam, nie dopajałam (tylko woda).
alergolog twierdzi, że są rzadkie przypadki tak silnych alergii i wtedy sprowadza się mleko na import docelowy a prosba o dofinansowanie przez NFZ bo puszka to 158 zł. Już widzę jak chętnie NFZ wyciąga dla nas kasę i wspomaga...
O Boże nie wiem co mysleć i co robić.......
Tez to słyszałam ale mój pediatra nawet nie chce o tym słyszeć. Twierdzi, że polska wit. D3 i owszem a Vigantol nie. W piątek jeszcze pomęczę o to alergologa. Na razie nie rezygnuję z nutramigenu ale liczenie kup i szukanie śluzu dołuje mnie. Zaczynam myśleć czy równolegle nie poszukaś jakiegoś homeopaty, może wzmocni czymś jelitka.KAgga ;-) czytalam ze Vigantol jest robiony na bazie orzeszkow ziemnych - moze to uczula malego??? zapytaj w aptece o zamiennik wit.D!