gaja23
multimama '02 '06 '10
witam,
z zatok moje ucho wyszło nie dobrze, mam zatkane, wieczorem tak mnie i w nocy bolało, że myślałam iz zwariuję a dziś rano na wacik krew mi z niego spływała
Zdecydowanie do domu dziś i na pogotowie chyba, choć oni tam to akurat się znają na uszach jak tu oddziału laryngologii nie ma
Ala Maks strasznie za mną jest, z jednej strony fajnie ale z drugiej to ciągle za mną łazi, wczoraj padł razem ze mną o 20.30 bo ja juz od tego ucha wymęczona byłam i jakieś krople przeciwbólowe do ucha bratowa miała i choć na 3 godziny podziałały co bym usnąć mogła
soksy witaj, widzę, że ty już teraz źle nie możesz wyglądać przy takim wzroście a 5 kg to m-c 1,5 dietki i po sprawie
z zatok moje ucho wyszło nie dobrze, mam zatkane, wieczorem tak mnie i w nocy bolało, że myślałam iz zwariuję a dziś rano na wacik krew mi z niego spływała
Zdecydowanie do domu dziś i na pogotowie chyba, choć oni tam to akurat się znają na uszach jak tu oddziału laryngologii nie ma
Ala Maks strasznie za mną jest, z jednej strony fajnie ale z drugiej to ciągle za mną łazi, wczoraj padł razem ze mną o 20.30 bo ja juz od tego ucha wymęczona byłam i jakieś krople przeciwbólowe do ucha bratowa miała i choć na 3 godziny podziałały co bym usnąć mogła

soksy witaj, widzę, że ty już teraz źle nie możesz wyglądać przy takim wzroście a 5 kg to m-c 1,5 dietki i po sprawie

to chyba rzadkie, że macie takie wysokie temperatury...?
po 1. za gorąco,po 2. wczoraj wyjechaliśmy do Poznania i w poniedziałek też tam ruszam pilnować małej zarazy do wtorku. Melduje się i zaraz uciekam nad jeziorko
A T. gdzieś koło 15 będzie bo oczywiście jest w pracy
A na ucho dziwnie słyszę jakby mi dźwięk przez symulator przerabiało, jakbym robocika w uchu miała
gorzej u nas na plaży tu już mam mega opory
I zaobserwowałam dużo matek na plaży co tylko pozyccję na leżaku zmienia i schodzi na koc i się opala a tatuśkowie latają za dziećmi - szok!!! Normalnie pewnie jeszcze te babki ciągle na tych swoich chłopów narzekają a palcem żadna nie kiwła żeby dzieckiem się zająć tylko co kilka minut może spojrzała gdzie małżonek ewentualnie się podziewa z dzieckiem. Albo mamuśki przyszły 2 z chłopami, one pierwsze co puszeczka piwa i pecik a chłopy z dziećmi w wodzie. Aż się zdziwiłam normalnie - aczkolwiek nad morzem dzieciaki też więcej z T. się bawią bo on lubi w piachu gdzebać to maja radochę z nim ale mi zostaje niestety wtedy jęczący Maks