reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam,
z zatok moje ucho wyszło nie dobrze, mam zatkane, wieczorem tak mnie i w nocy bolało, że myślałam iz zwariuję a dziś rano na wacik krew mi z niego spływała:no: Zdecydowanie do domu dziś i na pogotowie chyba, choć oni tam to akurat się znają na uszach jak tu oddziału laryngologii nie ma:zawstydzona/y:

Ala Maks strasznie za mną jest, z jednej strony fajnie ale z drugiej to ciągle za mną łazi, wczoraj padł razem ze mną o 20.30 bo ja juz od tego ucha wymęczona byłam i jakieś krople przeciwbólowe do ucha bratowa miała i choć na 3 godziny podziałały co bym usnąć mogła:zawstydzona/y:

soksy witaj, widzę, że ty już teraz źle nie możesz wyglądać przy takim wzroście a 5 kg to m-c 1,5 dietki i po sprawie:tak:

reklama
Soksy dieta grjfrutowa tzn? Napisz coś o niej :))

Jolek ale to masz to samo co Kropeczka polecała? A co do teściowej to współczuje moja jest ok ;)

Gaja ale lepiej jechać do lekarza może dają Ci coś do poniedziałku a w poniedziałek do laryngologa. A jak się dzisiaj czujesz? O której mąż ma przyjechać?:

Dzień dobry :)
Ala no no no! zaglądam wtedy, kiedy mam czas. Wczoraj umówiłam się z koleżanką, że wpadnie na działkę, więc pojechałam tam już po 9-tej, żeby coś przygotować a wróciłam o 20.30. Kąpiel Bartusia, cycuś a potem siedzieliśmy z chłopem przy piwie w kuchni do samej północy.
Nie kupuję u nikogo konkrentnego, wybieram najtańszy na allegro i sprzedającego, który ma jeszcze inne kosmetyki żeby coś dokupić. Zawsze coś się przyda a jeden koszt wysyłki. No i pozytywne komentarze też mają znaczenie.
Dorota - który rok Twojego FF? Bo mój chłop pyta, zainteresowany jest. Z tym upałem faktycznie jakiś dramat... ale już niedługo będziemy rozkoszować się morską bryzą.
Co wczoraj dobrego jadłaś? pisz, pozazdrościmy trochę.
Gaja zamiast odpocząć użerałaś się w tym upale z marudnym Maksiem...i jeszcze to ucho - współczuję, oby Ci szybko przeszło!
Jolek nie przypominaj mi o teściowej...ja przy swojej urządzam awantury, chyba nie ma odwagi się pokazać od maja. Podobno u Was upały są? :szok: to chyba rzadkie, że macie takie wysokie temperatury...?
Witamy Soksy. ​Zaglądaj często.

Oh Laski właśnie zrobiłam 30minut z Ewą Chodakowską i mam dość ... Mięśnie mnie bolą masakra a leci ze mnie strasznie heee ...

Kropeczko a puder sypki jakiś polecasz?

hej dziewczyny dieta rozpoczeta :)
polega na tym ze [przed kazdym posiliem jem pol grejfruta na niadanie 2 jajka na boczuk a obiad to co jets byle bez ziemniaków ale nie ma jakichs wielkich wytycznych noioczywscie nie pzesadzac z iloscia kolacja gotowane jajka z wedlina np i tak przez tydzien ale w tym zero weglowodanów
zadnych ziemiakow chleba ryzu makaronu samo miecho i wazywa po tygodniu cos tam mozna po troszke wprowadzac ech obym dal rade i na slodkie sie nie skusila :)

dzis mlody od 5 szaleje bylismy jzu na 3 km spacerze musialm od meza samochod wziąć bo mi zabral do pracy a chcemy ejchac nad jezioro tylko mam problem z rozebraniem sie wiec pewnie znowu bede w koszulce i spodenkach :/

:-) Cześć moje kochane!!!! przepraszam za swoją nieobecność- ale nie miałam czasu i natchnienia siedzieć przed komputerem :-D po 1. za gorąco,po 2. wczoraj wyjechaliśmy do Poznania i w poniedziałek też tam ruszam pilnować małej zarazy do wtorku. Melduje się i zaraz uciekam nad jeziorko :-D no i ... pon-wt pilnuję siostrzenicy a akurat wtedy wypada mi owu !!!! :-( G jedzie ze mną ale kiedy mamy się bzykać hahaha ... chyba jak mała będzie spała ... Uciekam i trzymajcie się :* odezwę się jakoś w środę ... Buziaki:-)

Ala sypkiego używam MaxFactor/transparentny. Uważam, że sypkie mają to do siebie, że są nietrwałe i ciągle trzeba poprawiać, dlatego używam bazy. Daje lepszy efekt niż sypki. ale jak chcę mieć super tapetę to i sypkim też pociągnę ale nie w upał.

Ala szkopuł w tym, że w sobotę u nas przychodnie zamknięte i tylko pogotowie zostaje:dry: A T. gdzieś koło 15 będzie bo oczywiście jest w pracy:confused2: A na ucho dziwnie słyszę jakby mi dźwięk przez symulator przerabiało, jakbym robocika w uchu miała:dry:

Dzis nie ćwiczę bo przecież brzuszki, step itp to ciśnienie podniesie a dla ucha to nie bardzo bo mnie rozboli, wolę chuchać na zimne żeby potem przez głupotę nie płakać.

Co do plażowania to tu fajnie bo wszyscy to praktycznie turyści i plażują tylko rodzinki z małymi dziećmi i nie krępowałam się rozebrać bo co poniektóre kobitki o wiele gorzej wyglądały a poza tym nikt mnie tu nie zna hehe:-p gorzej u nas na plaży tu już mam mega opory:sorry: I zaobserwowałam dużo matek na plaży co tylko pozyccję na leżaku zmienia i schodzi na koc i się opala a tatuśkowie latają za dziećmi - szok!!! Normalnie pewnie jeszcze te babki ciągle na tych swoich chłopów narzekają a palcem żadna nie kiwła żeby dzieckiem się zająć tylko co kilka minut może spojrzała gdzie małżonek ewentualnie się podziewa z dzieckiem. Albo mamuśki przyszły 2 z chłopami, one pierwsze co puszeczka piwa i pecik a chłopy z dziećmi w wodzie. Aż się zdziwiłam normalnie - aczkolwiek nad morzem dzieciaki też więcej z T. się bawią bo on lubi w piachu gdzebać to maja radochę z nim ale mi zostaje niestety wtedy jęczący Maks:confused2:

reklama
hej kochane
dopiero mam chwilkę to siadłam i patrze co na bb :tak:

dziewczyny, niedietowo znaczy niedoetowo - biszkopty, herbatniki wczoraj poszły ale nic pozatym, dziś już ptysia wsunęłam dalej głodna jestem.. zaraz obiadek - ziemniaczki i kotleciki sojowe i marcheweczka :-D
u mnie 35 stop
bosko nie ma co :P

Ala ja z avonu mam transparentny - ten taki tani z color trend czy coś, dla mnie ok, matuje, nie robi maski, nie mam innego koloru na twarzy, jest ok ale tak po połowie dnia trza poprawić - albo szybciej, ja nie nakładam codziennie,-tylko na wyjścia ale nie takie do sklepu :P a przy takiej temp., nie ważyłabym się nawet, no chyba, że wieczór ze znajomymi ale wtedy schłodniej i słońca brak ..

Soksy o to wysoka jesteś :D ja mam 175 :-) i osiągnełam już moje 65, także jest ok, chociaz kuszą mnie 64.. początkowo chciałam 66..i tak zjeżdżam..

Jolek fajna teściowa :/ nie ma co, ja mam odzywki gotowe na takie zaczepki z góry scenariusze przygotowane, poza tym sama dbam bardzo o to by Mateusz nigdy gruby nie był, pomimo, że jest w 90 centylu wagowym nie wygląda na to, szczuplutki, wysoki, i jak ktoś mi gada nad uchem, ze "ubity" to mi sie śmiac chce, a co to ma do rzeczy ??!! widać jakies kompleksy, co do ciuszków to nawet, nawet, ktoś coś tam licytuje, obserwuje, ale zobaczymy ..

Iza 2001 pewnie za stary, co ? ale sedan :-) bosko czerwony, Wy dalej się cyckujecie? ;-) Ty się nie możesz rozstać czy mały ;-) u nas pierwsze kolano zdarte -ale w małym stopniu, za to jest "dzidzi" na bobasa na chusteczkach, hau hau wszędobylskie, i inne pojedyncze twory, które mają sens..

Gaja współczuje ucha, wiem jak mnie bolało od zęba, a samo z siebie to jeszcze gorzej, troszkę nie rozumiem Twojego męża.. tyle godzin w week ? woli to zamiast zcasu z rodziną? sory, ale.. dziś tak rozmawiałam z mężem, że my każdą np. zawsze na spacery idziemy razem z dzieckiem, nie na zasadzie ja to ty tamto, razem, rozmawia się, jest zupełnie inaczej niż osobno a później gadanie w domu.. takie klimaty ..

Butterfly witaj, no nie było Cie, nie było ;D ale dobrze, że jest usprawiedliwienie, ja Ci powiem - dla chcącego nic trudnego :P można nawet przy dziecku :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry