reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorota mały nie może się odessać :/ a jak się cieszy łobuzersko, jak zsuwa tunikę a tu ku jego radości jest cycuś. Possie ze 3 sekndy łypiąc na mnie okiem, zasuwa z powrotem tunikę i mówi: "doś" :-D Komedia!
Czy Ty masz inglesinę trip? chyba pozbędę się buzza i kupię tego właśnie.
A FF - szukamy coś koło 2010/2009.

reklama
Iza no to szukajcie dalej :sorry2::sorry2::sorry2: tak mam inglesine trip, jestem mega zadowolona ale to wózek tzw - nic nie ładuj do kosza prócz paru zabawek i chusteczek mokrych :p , nie jeździj po kałużach - tzn jeździj ale skrzypi coś później- problem łożysk- wd40 i jest ok, na wertepach radzi sobie dobrze, małym co prawda telepiej-bo to pianka na znikomych amortyzatorach ale mi pasuje, w końcu 6 kg .. na zakupy zabieram mojego fyna i jedziemy

zaliczyłam mega seksik z mężem :p :p zaraz idziemy na spacer..tzn jak ta duchota troszke zejdzie bo mi małego szkoda targać na taki skwar:cool:

Laski :) Mateuszkowa i Kropeczka spojrzyjcie na mape i gdzie się spotykamy? ;)

Zaraz Was nadrobie ;*

Gaja jak się czujesz? Twój mąż powinien lada chwila po Was przyjechać prawda? ;* A co do latania za dziećmi to ja tez na mojego męża nie moge narzekać bo jak bylismy w styczniu w Zakopcu z Jasiem to on się nim głównie zajmował ale ale nie moge patrzeć na bezmyślność rodziców którzy np przychodzą na plaże mają 2 dzieci i i mama i tata piją piwo i 1,2,3 ;/ dla mnie to nie do zrozumienia ;/

Motylku to trzymamy kciuki żeby się udało w tym cyklu :* ;)

Mateuszkowa widziałam go w katalogu i za Twoją poradą sobie go kupie dzięki :* obiad zjedzony? Ja dzisiaj mam kopytka z sosem grzybowym :) zjem z 5 :D :D

Kropeczko :* ;)

U nas też duchota straszna my zaraz idziemy na dwor basen wyczyszcze pranie powiesze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorka z jednej strony się cieszę, że on choc chce pracować bo ma nadgodziny płacone i po prostu chce aby nam nic nie zabrakło a wie, że i książki jeszcze muszę kupić i Miłoszkowi resztę i Olce do zerówki, te wszystkie pierdoły i spodnie dla nich - ech tak źle i tak niedobrze, z drugiej strony tez chciałabym aby był częściej w domu. Może gdyby porządnie zarabiał byłoby inaczej? Gdyby się nie martwił czy starczy? Tzn. starcza zawsze ale wiadomo czasem tez chce się czegos więcej niż podstawowe potrzeby:dry:
Gdy mieliśmy tylko Miłosza tez było inaczej a teraz też jest juz całkiem wsio na głowie. Gdyby twój mąż miał utrzymac ciebie i 3 dzieci też pewnie łapałby się czego by mógł - tu tez o to tylko chodzi, a z drugiej strony może też i ucieka troszkę od dzieci? Nie wiem .

Hej.
Pisałam tu kiedys ale z odchudzaniem mi nie wychodziło :p teraz za to nadrobilam i w prawie 2 mies spadło mi 9kg :D hehehe
Trzymam za was kciuki ;-) i moze uda mi się do was wciągnąć wolna chwilą :tak:

Gaja..hmm.. chyba masz racje..także sorki za pouczanie :* nie miałam nic złego na myśli, jak ucho ?

Ala ja mam najbliżej do Niechorza - niecałe 3 km :D ale może byc też gdzie indziej.. a jaka pora? bo jeśli dzień to wiecie, u mnie tylko problem z drzemką Mateusza bo jednak chyba mąż mnie przywiezie i odwiezie :p a Mati śpi w granicach 11-13 póki co, oczywiście to nie są te 2 godz tylko przedział czasowy...za dobrze bym miała..Ala mi ten puder pasuje ale ja nie miałam zbytnich wymagań, jest transparentny ..czyli prawie niewidoczny, matuje tylko niedoskonałości nie ukrywa całkiem..do tego potrzebny podkład.. obiad zeżarłam oczywiście nomnomnom :D i zrobiłam na dziś mrożony jogurt :-)

jogurt naturalny -mrozimy - wyjmujemy, miksujemy - mrozimy -zamrażamy - jemy z owocami :-) zaraz się będe zajadać :) można zmiksowac z owocami :-)

Dorota wiem, że nic złego na myśli nie miałaś - przyznaj się, że po prostu ci mnie szkoda hehe:-p;-) Też mi ciężko, czasem mam wszystkiego dość ale jestem silna babka to co nie dam rady????

A mi T. właśnie po lody poleciał a co ! sobota w końcu to dziś dzień lajtowy a tak mi się loda chce - ech chłopu pewnie też po tych 5 dniach tylko innego haha:-D:-D:-D

Ucho lepiej aczkolwiek mam przytkane jeszcze, pewnie spuchnięte w środku - masakra mówię wam - ja normalnie sie sypię na starość

:-D haha ... gaja ale mnie rozwaliłaś "tak mi się loda chce - ech chłopu pewnie też po tych 5 dniach tylko innego haha
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
" byłam dziś nad jeziorem ale pogoda się zepsuła :dry: - loda też mam ale w zamrażalce, ogólnie czuje się jakby mnie czołg przejechał ... od 2 dni padnięta na maxa ;/ chyba ta pogoda mnie tak wykańcza i boli mnie brzuch z obżarstwa :-p:-p

eh, przejrzałas mnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: lodów Ci sie zachciało ? :D świntuszka hahahahahaha :D
a co do starości..człowiek pierwotny żył do ok 30 roku życia max! no cóż niektóre przed niektóre tuż po no i wszystko zaczyna szwankować.. ;-)

Butterfly a co z dietą hę ;-) a ćwiczenia? jak biodro?

reklama
Dorota to ja chyba zdecydowanie geny człeka pierwotnego mam i to nie bardzo zmodyfikowane hehe. Zjadłam lody, niedobrze mi:confused2: Łakomstwo nie popłaca:sorry2:

Do góry