Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zobaczysz do Waszego wyjazdu jeszcze się zmieni i będzie cieplutko

No cóż jakoś będzie się trzeba zorganizować nic innego nie pzostaje jedynie co to więcej kasy pójdzie bo ruszymy w zwiedzanie i może jakieś kryte place zabaw, baseny a to kosztuje niestety
Zabieramy lapka, gry, kredki itp więc MUSIMY dać sobie radę

dzisiaj taką scene urządzil jak byliśmy w markecie, bo frania nie zasnie poza domem np, w wózku -_- tylko ryczy i ryczy, wyje, wszystko , więc do domu trzeba i zasnął w aucie później przetransportowany do łózeczka
wszystko ustalone pod niego, wściekła jestem bo mierzyłam staniki i takie dzikie wrzaski słyszałam z przymierzalni, że mi ochota przeszła na wszystko, no nic się nie da, tu za wcześnie, później nie, wieczorem mało czasu bo znowu śpiący -_- dziś stwierdziłam " a niech się drze bo mam już dosyc tego- spacery po osiedlu i koniec " i co ? wytrzymałam z pół godz
Teraz myślę, że ogarniemy to wszystko a co do zakupów to ja nienawidzę chodzić na zakupy zwłaszcza ubraniowe z dziećmi, nigdy jeszcze nic nie kupiłam i tylko nerwy straciłam
Oni jak buraki sie zachowują normalnie az wstyd
najlepiej samemu iść albo bez dzieci z małżonkiem ale to chyba nam sie nie zdarza.
a naprawdę musze sobie kupic więc nie wiem, chyba jutro spakuje małego do wózka i po prostu pójde i tyle, niech drze jape, bo tak go nauczyliśmy, że jak tylko krzyk to skakanie na około a bestia sie robi z niego niesamowita 

dzisiaj tez odstawił cyrk jak go mąż złapał jak bylismy na spacerze, bo księcia wielmożnego nie można nakierować żeby nie szedł na wózek tylko obok bo ON SAM słodkie to, śmieszne i wykańczające zarazem..
i czekoladki mała połowa ( 300 gr tabliczka -_- )