Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
chodzi i płacze non stop ale co zrobisz? Mój Jasio w wieku Olka to było grzeczne dziecko a ten to diabeł wcielony
Gołebią się boi, auta się boi, motora i samolotu też, psa też, burzy to okrutnie - nawet jak deszcz pada to sie boi
Normalnie jak wrak, słabo mi, nie mam siły a tu trzeba mieszkanie ogarnąć, kompoty założyć, zakupy zrobić obiadowe - ech tylko skąd tej siły wziąć

szok! męża juz dawno nie było, a Mateusz nie spał od dobrych 20 min .. 
w końcu jednak trzeba było wstać, dać małemu mleko .. a równiutko o 8.00 usłyszałam cudowny dźwięk młota pneumatycznego 
remontują coś na klatce w dodatku nie ma wody w kuchni! tzn jest ale: 1. znowu coś z wodociągami i woda wyłączona od 5 piętra w góre, ja mieszkam na 2 ale i tak mam żółtą wodę zimną
i musieliśmy terme wyłączyć bo cos przecieka jak jest za niskie/za wysokie ciśnienie a nowiutka przecież była
dobrze, że tylko w kuchni takie przeboje...
co do książek to ja obkupuje się w Matrasie po są po 4-5 zł :-) na wyprzedażach.. jak z mężem wiesz coś już? może Olo ma bunt 2latka? ;-) przecież to zupełnie inny temperament niż Jasio.. my wracamy 1.09 :-) z tymi spodniami Cię doskonale rozumiem :/:/ a przegląd konieczny przed podróżą, my też będziemy robić..
i nie powiem jak się tak naczytam to wyobraźnia hohoho, muszę na mężu wypróbować a on nie narzeka;-)
matko to dopiero był nie lada wyczyn. Jeszcze co najlepsze dzwonię do mojej przychodni a babka mi gada że na poniedziałek a ja mówie że mam straszną anginę i nie mogę czekać a ta to proszę przyjśc o 13 jak doktor będzie kończyła zmianę może panią przyjmie a ja na to DZIĘKUJĘ!!!

ku...wa myślałam że mnie szlak trafi.
normalnie uwielbiam to
.Teraz włączyłam mu Georga i dałam platki te kuleczki to siedzi 10 min. spokoju może będzie. Oby Ci to ucho przeszlo przed urlopem.
. Mnie właśnie w tych materacach wkurzało to że nad ranem bbyly już miękkie tzn. nie uchodzilo z nich powietrze ale nie były już takie sztywne co na wieczor, a teraz zakupilismy takie gabki i mąż wyciął nawet na nadkola w busie i pasują idelanie. A kg się nieprzejmuj zawsze tak jest w weekend a to kielbaska a to piwko w tygodniu i tak spalisz to. A jak tam Angela zadowolona z wyjazdu?
a co będziesz jadła mlecznego czy tylko piła będziesz mleczko? Ja jak narazie mam zasluszony zołądek i nie mogę normalnie nic przełknąć zmuszam się ale jeszcze kisiel sobie zrobię i będzie git:-).
A co do termy to Wam się popsuła czy to wina może raczej rurek ? a macie gwarancje na nią? dorze że ja mam z tym lajcik mój hydraulik to sam naprawia wszystko no prawie wszystko. I jak macie juz to autko nowe?;-)
a jak tam mały na spotkanku zadowolony był?
A dzisiaj u nas słoneczko to wyschnie. Jeszcze pościel muszę zmienić i wyprać ale nie wiem czy dzisiaj zdążę.
A niech jedzie bo w domu to mu sie tylko nudzi, gorzej z Olką bo nie kazałam mówić bo by się zaryczała, że on jedzie a ona nie ale ona wieczorem by im odwalała ryki i płacze że do mamy to wolę nie ryzykować

na mojej 1 kolonii..ale miałam z 9-10 lat
i to były 3 tyg nad morzem , owszem kiedyś jeździłam sama ale do rodziny na całe wakacje a to był 1 raz samej, no cóż, ryczałam jak bóbr 1 wieczór( zresztą nie tylko ja ) i przeszło
Kobito przejdź się może do lekarza z tym uchem a i może jakieś badanka sobie porób bo ostatnio często kiepsko się czujesz.Nowa haleczka..będzie gorąco na wyjeździe ;-)