Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a do tego sos czosnkowy (z majonezem). 
mój S miał wrócić o 6 z pracy a wróci dopiero kolo 9/10 bo cos się stało na kopalni i już od rana żyje w stresie bo nie wiem co... Dzwonił do mnie jego sztygar 
.
dzisiaj musze się troszke oczyścić z tego więc zrobie sobie dzień na samym mleku 
.
a co do kasy i kończących się rzeczy to u nas ostatnio porażka
. Kochana a którego Ty wracasz z nad morza? A co do dziecka to może nie będzie źle? Może spróbuj go jeszcze nauczyć zasypiać w wózku napewno będzie Wam wygodniej niż na jego spanie zawsze wracać do pokoju. A co do scen w sklepie to mój Olo ma 2 lata i ostatnio się tak darł jak przymierzałam spodnie że masakra fajne były al;e się wkurzyłam i nie kupiłam 
a co do jedzenia to ja też od dzisiaj będe pisać co zjadłam wtedy chociaż będe się powstrzymywać od głupot..
. Powodzenia dzisiaj w robieniu słoików ;-)
mamy takie wydatki że ho ho
musimy wymienić rozrząd w naszej Audi a8 nie dość że kosztuje to ok.1,5tys to jeszcze żaden mechanik nie chce się tego podjąć
a musimy to zrobić przed wyjazdem... Ogolnie wydatki rosną w strasznym tempie :-(.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że przytyć to nie problem ale zgubić to już wyczyn
Ja dziś znów głucha na ucho - nie boli ale przytkane jest
do tego wstałam młodemu mleko uszykować i dobrze że stałam oparta o szafkę bo miałam takie zachwianie równowagi, że na bank jak kłoda do przodu bym padła
Może to od ucha?
a powodzenia w rzucaniu 2kg ja też bym musiałą zrzucić tyle ale w tydzień