reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hejka:-)
Miałam wczoraj jeszcze zajrzeć do Was, ale musiałam ciotki dzieciom na allegro buty szukac i licytowac bo ona nie umie a co najlepsze jej 18-to letnia córka tez hahaha, albo kłamie bo nie chce jej sie szukać.
My wczoraj prawie cały dzien na dworze ołaziliśmy sie az czuję dzisiaj nogi heheh, apetytu nie mam w ząb chyba przez katar ale to też dobrze :-).:-)

Gaja super że wyniki masz dobbre ale to co się dzieje z Tobą to chyba rzeczywiście przemęczenie oby przeszło.Wózki bardzo tanio u Was chodzą za tyle rzeczy 300zł ja swój sprzedałam za 500 i bez fotelika ale to było w tamtym roku.A te chicco to takie tanie bo to plastikowe badziewie jest hihihihi:-D

Alusia no nieźle i Ciebie zebrało chyba taka pora teraz ja od tego przeziębienia to dycham że aż świszczy muszę się wybrać do lekarza bo może to jakieś oskrzela czy cos. A co do budzenia to mój ostatnio, no gdzieś tak od miesiąca drze się w nocy i albo ja albo J musimy iść do niego mimo że śpi z bratem przez ten krzyk się wybudza i też kombinuje godzinkę czasem dłużej.Może to z nadmiaru wrażeń w ciągu dnia:confused:

Jolek trzymam kciuki zeby wszystko poszło po Waszej myśli:-). A co do tableta to bylby na wyjścia np. na pizzę bo niestety zwykle jest tak , ze jedno z nas gania po pizzeri a drugie je i na odwrót bo mały nie usiedzi w miejscu a jak ma bajkę to jedyne co go zaineresuje, zresztą nie na długo ale zawsze coś. W domu praktycznie nie ogląda bo oczywiście nie ma czasu bo trzeba ganiać, wspinać się na co się da żeby matka czasem se na dupie nie siadła :-):-D

Edysiek gdzieś Ty w domie w pracy halloooo:-)

reklama
Ala ja myślę, że to próba zwrócenia na siebie uwagi, stęsknił się chłopak i tyle, teraz chce być blisko ciebie bo boi się może, że mu się w nocy wymkniesz i znów wyjedziesz - niestety tak małe dzieci strasznie to przeżywają, zwłaszcza jeśli w ciągu roku są non stop z mamą:tak:
Daj mu jeszcze kilka dni na unormowanie :) A co do mleka to nie pomogę, mojego brata dzieci do tej pory piją po nocach (4 lata) :/

Po prostu musiałoby sie to drastycznie skończyć z zamiennikiem mleka na wodę - tylko wtedy czeka cię z tydzień wrzasków i płaczu w nocy ale efekt gwarantowany:tak:

Editku ano sprzedałam za bezcen, u nas naprawdę tanio używane wózki stoją, ostatnio spacerówka graco taka laska w super stanie za 70 zł była - poszła w ten sam dzień, bo byłam na drugi dzień po cos tam i nie było. X-lander za 500 zł stoi, roan marita za 400 zł i to stoja i nikt nie jest chętny.

Helloł dziewuszki gdzie się podziewacie?
My z Miłoszem i Maksem poszliśmy dywan do Miłka pokoju kupić, wybrał sobie w kolorach pomarańczu typu shaggy - ładny. Teraz pod kolor trza pokój przemalować bo i tak ściany proszą o to :)

Jestem i ja
Co za dzień za oknem ciepełko i fajnie a ja jeszcze z domu nie wyszłam:szok:
mały się przespał całe 20 min normalnie do wieczorka z nim żyć nie umierać :baffled:ale wybywamy zaraz na polko tylko J. dam jeść bo skończył wcześniej i bbiorę go na polko.

Gaja drogi ten dywan i jaki duży właśnie też chcę chłopakom zmienić na zimę będzie im przyjemniej hehe

Edysiek miłej pracki pracusiu jeden hehe:-)

Editku ja mały kupiłam 120x170 bo chciałam tylko tak koło tapczanu położyć bo mamy ładne cyklinowane parkiety to chcę je teraz poodsłaniać, a dałam 140 zł:tak: Taki większy 2 metrowy był cos 190 zł

Witam. wpadłam napisać że M po zabiegu. Ponoć się udał,teraz zostaje czekać czy ataki będą nawracać czy nie:/ Wtedy się okaże czy zabieg był skuteczny.
Kochane wdepnę wieczorem, muszę się ogarnąć przy okazji Igora, wyjść z psem a potem pomkniemy do taty na odwiedzinki.

witam,
i pytam co się tu dzieje? Ano nic. Matko chyba zacznę raz na tydzień wchodzić to coś nadrobię bo tak to trzy posty na dzień to porażka:baffled:.

Właśnie skończyłam z agrafką, zaraz abs-y a zrobiłam Chodakowską nową i zdecydowanie nie dla mnie, jeszcze nie, mam za słabe mięśnie ramion i przedramion, nie mam sił się na nich utrzymywać w takim natężęniu - masakra co ona tam wyprawia:baffled: Jednak wolę ten zestaw co Alusia mi poleciła - zdecydowanie moje klimaty:tak:

reklama
Witam się i ja:-)
Rzeczywiście hula tutaj tylko wiatr heheh.

Gaja ja miałam sobie kupić wczoraj w empiku tą plyte ale wlaśnie stwierdziłam że ciebie spytam czy warto. A to tam sa ćwiczenia z przewagą na ramiona i przedramiona? Bo ja bym bardziej coś na dół wolała hehe.
Jak Ci chce się ćwiczyć ja siedzę nad kubkiem kawy i oczy trzymam na zapałkach haha mały wstal dzisiaj wceśnie jak na niego heh

Odezwę się jak J pójdzie do pracy bo wiadomo looka mi tutaj:cool:

Do góry