reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

No wreszcie powróciła nasza KROPECZKA !! :** :))

Edysiek to super zakończenie wakacji Was czeka :-D:-D my chcemy gdzieś jechać ale nie mamy kasy za bardzo no ale może jakiś plac zabaw albo coś zobaczymy :-D napewno wiem że w sobote w Rybniku w jakimś sklepie jest Świnka Pepa :-):-) a że Jaś ją kocha to się wybierzemy :-D a co do ogrodu to właśnie jesień się zbliża to teraz powoli trzeba kwiaty szykować ... wiem coś o tym bo moi rodzice jadą 7 września do Kołobrzegu do sanatorium na 3 tygodnie i już mam mi mówiła że mam pilnować temperatury żeby ewentualnie coś tam przykryć czy schować :-) będe 3 tygodnie żyła na dwa domy :-D bo u rodziców zostaje 85letni dziadek a tu no chłopaki :-):-) ale mam nadzieje że dzięki temu jakaś 100zł wpadnie :-p:-p

reklama
Kropeczko kupił kupil tylko nie piszę ile ważę bo się wstydzę :sorry2::baffled: hehe:-D

Edysiek mój tez mowi ze fajnie ze idzie do szkoły , chociaż zajęć mu nie brakuje heh ale zawsze to jakas domiana, chyba nie wie co go czeka w 5-tej kalsie :confused:

Alusia pewnie będziesz miała sporo obowiązków ale wiadomo trochę kasa wpadnie a kasa zawsze się przyda hahah:-D

Gaja właśnie oglądnęłam te dywany na necie i są droższe niz pisałaś chyba u Was tak tanio :szok:i ja wlaśnie też chcę taki mały:tak:

Editku dywany są w tej samej cenie ten wymiar, długi na 170 spokojnie do 150 zł znajdziesz :)

Iza a pamiętam o Tobie :) Co do diety to w sumie jest w niej i warzyw i owoców, mięsa mało bo jak pisałam nie bardzo mi wchodzi:baffled: Ryb mało bo nienawidzę jej przyrządzać, jakby ktoś mi zrobił to bym zjadła:-p A poza tym naszemu sklepowi rybnemu nie ufam, ostatnio moja mama się linem niby świeżym zatruła:baffled: Ale może ze stawów gdzieś przy okazji by się kupiło jakąś rybkę:tak:

Kropeczka fajnie, że się w końcu odezwałaś :-)
Ogarnij się i pisz jak tam na wczasach było. I jak waga ;-)
U mnie dalej te nieszczęsne 2 kg na plusie :no: Stoi w miejscu i ani drgnie :baffled: No chyba, że mam wagę popsutą :-p
Choć tak naprawdę na razie jakoś nie mam parcia na to, żeby coś z tym zrobić :zawstydzona/y:

Alusia we wrześniu jeszcze nie powinno być zimno, więc pewnie dasz rade ogrodu przypilnować :tak: A jakby co to pytaj.
A jak z dziadkiem, będziesz mu gotować ? No bo prać i sprzątać to pewnie też.

Editek ale suwaczek z wagą chyba masz aktualny ?

Editek waż się i nam tu mów wszystko :-D a jak nie tu to na zamkniętym :* a wstyd ... pewnie każda z nas się troszke wstydziła ale przecież wszystkie tu chcemy Ci pomóc walczyć :**

Edysiek gotować mu też będe znaczy na zmianę z jego drugą córką a moją ciocia :-D:-D ugotuje gar zupy to będzie na dwa dni dla wszystkich :-) a co do wagi to 2kg to nie dużo ważne że już bardziej nie przybierasz ;-).

Kropeczko a jak Twoje marsze udały się ?? Co do ryb to ja też lubie ale takie w panierce a to chyba kaloryczne więc jedynie czasami jem jakieś śledzie znaczy sałatki albo w oleju kupne :-D ogarnij się i wracaj

A Mateuszkowa też chyba jutro wraca coo? :-D

No właśnie mój suwaczek nie jest aktualny bo mam 2kg więcej ważyłam się w poniedziałek, ale wiadomo wstyd mi było:zawstydzona/y: i od tej pory narazie sie nie ważę ale za to się pilnuję:-).Tylko niewiem czemu ostatnio waga stała albo minimalnie się wahała a tu chlast i tyle więcej. Czekam na okres ale 2kg to chyba za dużo :confused:żeby zwalać na okres.
No i ostatnio same imprezy i grile w sumie to nie jem tam wogle praktycznie, ale za to drinek albo piwko i dlatego może:confused:

Ostatnia edycja:
Editek zmień suwaczek za każdym razem jak przybierasz albo chudniesz bo takie uciekanie to nic nie da... :* trudno troche poszalałaś a teraz wracaj na dobre tory bo grile się kończą i waga pójdzie w dół ;-).
A co do @ to ja raz przybrałam 2,5kg i zaraz po znikło więc bardzo realne ale też nie ma co szukać usprawiedliwienia w @ :tak:.
Najważniejsze że chcesz coś ze sobą zrobić i że walczysz :*

Laski wszystkie macie pozdrowienia od naszej Jolitki
:tak: .
ma pare problemów teraz plus gości ale jak wszystko jej się unormuje to napewno do nas wróci :tak:

Witam się. Nie miałam dziś czasu na kompa. M wyszedł ze szpitala i do końca tygodnia zostaje w domu. Będzie mnie mniej na BB ale będę zaglądać. Buziaki kochane

witam,
jolek no to zrozumiałe, że teraz Cię będzie mniej, dbaj o męża niech wraca do zdrowia my nie uciekniemy :)

A u nas pada :/ A szkoda bo dziś u mamy nocuję z racji malowania u nas przez mego T. i kurka wolałabym wyjść na spacer niż u mamy się kisić:baffled:
I sprzedałam ten swój wózek i zastanawiam się nad spacerówką ale kurcze prawie wszystkie są do 15 kg a Maks ma już 16:baffled: Bo ta moja laska jest fajna ale koła ma tak zdezelowane, że nie wiem czy w zimie da sobie radę i czy gdzieś w końcu na koleinie nie odpadnie koło:baffled: Widzi mi sie baby design pony bo widziałam w sklepie i cena względna ale już sama nie wiem. Bo rok na bank pojeździ jeszcze bynajmniej na dalekie trasy, także na razie nie ma mowy z rezygnacji z wózka:dry:

reklama
Witam siem:-)
Zmieniłam ten suwaczek i teraz bedę się pilnowac bo jak Alusia napisala koniec z grilkami i popijaniem w upały:-), no i rzeczywiście nic mi nie da to że nie będe pisać ile ważę. Chyba zacznę normalnie co dwa tygodnie Wam pisać swoją wagę hihihi żeby bylo wiadomo że idę do produ a nie sie cofam:-D.

A u nas wczoraj gościu skoczył z mojego wieżowca o 22 w nocy i nawet byśmy nie wiedzieli tylko kolega z drugiego bloku zadzwonił i mówi że leży chłopak no szok:szok:, ale nie był z naszego bloku tylko z innego, tylko ciekawe jak wszedł na dach:confused:przecież włazy powinny być zamknięte.:confused:

Gaja współczuję pogody u mnie piękna jesień wielkie słoneczko i ciepełko hehe
A co do spacerówki to ja mam espiro city i fajna jest długa i szeroka bo mój śpi w dzien w wozku i ma lajcik.Tylko waży 10 kg a do ilu jest to niewiem.

Alusia zmieniłam suwaczek i już sie będę pilnowała bo nie sztuka cofać sie:baffled:zobaczymy jak zważę sie po okrsie ale sie wcale nim nie sugeruję żeby nie bylo.Jak Ty dałaś rade to i ja dam heh:-D. Bo chyba najgorzej jest zacząć się kontrolować i nie jeść niektórych reczy?

Edysiek już mam aktualny:sorry2:

Do góry