gaja23
multimama '02 '06 '10
witam,
ale żeście się przez wek napisały hehe
ja niestety wczoraj chwilkę na kompie byłam bo T. praktycznie cały dzien mi go okupował
.
Dziś na szczęście polazł do pracy, wolę jak pracuje bo jak jest w domu to i tak pożytku za wielkiego nie ma
Zaraz uciekam do przedszkola, potem ćwiczonka i muszę angielski powtórzyć z Miłoszem bo test dziś ma - denerwuję się jakbym to ja go miała
ale żeście się przez wek napisały hehe
ja niestety wczoraj chwilkę na kompie byłam bo T. praktycznie cały dzien mi go okupował
. Dziś na szczęście polazł do pracy, wolę jak pracuje bo jak jest w domu to i tak pożytku za wielkiego nie ma

Zaraz uciekam do przedszkola, potem ćwiczonka i muszę angielski powtórzyć z Miłoszem bo test dziś ma - denerwuję się jakbym to ja go miała

Jak sie obudzilam po wszystkim to bylam happy i nawet nie ochodzilo mnie to,ze dostalam reakcji alergicznej na srodki przeciwbolowe,bylam cala czerwona i spuchnieta ,ale spokojna bo bylam przeciez w szpitalu...hehe ,duzo spalam w tym szpitalu i duzo sie nudzilam.Ale tez duzo myslalam i przejmowalam sie jak tam Maja...wczoraj M przyjechal z nia do mnie to zawolala Mami! i rzucila mi sie na szyje ,rozczulajace to bylo az mi sie lza w oku zakrecila
w takich momentach czuje sie z cala moca te milosc do dziecka. Nie czytalam wszystkiego co naskrobalyscie ...postaram sie nadrobic pozniej.Narazie ciesze sie z tego,ze jestem w domu

zamiast z dziećmi i Tobą ? chociażby w głupiego chińczyka pograć ?? ja mam zamiar takie coś wprowadzić a póki co sami w scrable gramy ( tzn ostatnio nie, ale czas wrocić ) eh.. :/ :/ i jak test ?? :-)
. Na dzisiaj jeszcze były resztki z wczoraj - robiłam żeberka w coli i pieczone ziemniaki :-) Moi zjedli a ja jak przyszłam to usmażyłam sobie cukinię i zjadłam z sosem czosnkowym. To już chyba ostatnia w tym roku. Jeszcze zerwałam z ogródka. Ale trzeba już resztę powyrywać i kopać.
Naszykowałam kotlety, K. jutro usmaży i ugotuje do tego jakieś ziemniaki czy ryż.