reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja jak nie urok to s...czka ale was ciągle ostatnio coś łapie, a właśnie jak u nas był ten wirus to kupiłam tak z gupia stoperan i działa o dziwo przynajmniej na nas bo np. mały smecty nie tyka to mu siup troche z kapsułki wysypałam i do coli i pił ze smakiem hehe
A co do inhalacji to mój uwielbia jak ma nos zatkany ale za to syropu żadnego do ust nie bierze pije na siłę a ostatnio poprosiłam o lek w tabletkach jak miał to gardło i co pił z herbata ze smakiem heh
A mama nie mogłaby ci pomóc? Czy boi się zarazenia?

A własnie zapomniałam wam napisać że spodnie ze mnie spadają te co normalnie chodze ale po sobie wcale nie widze różnicy w schudnięciu, a moja waga chyba już całkiem odmówiła posluszeństwa, jak bede u mamy to się tam zważe i zobaczę czy rzeczywiście schudłam hehe

reklama
Editku moja mama od razu łapie wszystkie wirusy od nas :sorry2: niestety i odchorowuje 2 tygodnie a nie tak jak my kilka dni:-(. No cóż wzięłam sobie przeciwzapalne i przeciwbólowe, bo głowa mnie napier....ła i teraz jest troszkę lepiej, biegunka też zwolniła więc jest nadzieja na egzystencję dzisiejszego dnia:-p

Co do leków to Maks z kolei syropy, zawiesiny i inne łyka jak kaczka a inhalacja tyo koszmar - pewnie zraziły go pielęgniarki tym, że w dniu przyjęcia na oddział na chama mu ją robiły:dry:

Mamy zapisane 2 x pulmicort po 2 ml i 3 x Berodual (czy jakos tak) 3 x po 15 kropli plus 1 ml soli:sorry2:

A spodnie super że spadają, gorzej jakby obciskały ale jak sa luźne to widac w obwodach spadło:tak:

hej
u nas leje jak nie wiem, byłam na ang, test pisalam ale poszło mi tak sobie -bo z materiału, który nie przerabiałam,no ale za to teraz -w nowościach, mogę powiedziec, że przoduje ;D

Jolek gratki za dresik i kurtke, widzisz?? :tak:jeszcze trochę a spadnie ;D dawaj miotle to mojego P pogonie.. :cool2:
Editku nie kupiłam, bo albo nie ma rozmiarów :wściekła/y:albo syf cienki nic nie wart :/ dzś do h&m podjade przed teściówkami, a rękawiczki z 1 palcem chyba, bo nie widziałam tak małych na 5 palców :/ a jak sa małe to i tak za duże i najlepiej rożowe :no: i gratki za spodnie, moje dżiny też mi z tyłka leca, ale zwalam to na ich rozciągnięcie :-p:-p:-p
Gaja współczuje, ale Was to dopadło znowu, co za cholerstwo :no:

Hejka. Posprzątane poćwiczone pora za obiad się wziąć.

Gaja no to zajebioza z tymi wirusami u Was. A co do inhalacji to może włącz małemu ulubioną bajeczkę i wtedy spróbuj.
Oj Żebyś wiedziała że to od razu motywuje do dalszych ćwiczeń:)

Editku
super,że zakupy udane. Co do dietki to od jakiegoś czasu nie trzymam. Mam zamiar do niej wrócić ale jakoś nie mogę się zabrać za to:(
Ja mam rękawiczki dla młodego i z pięcioma i z jednym palcem,a i nawet takie bezpalcowe mamy:)
Gratki spadających portek :):)

Mateuszkowa
miotła wysłana priorytetem:)
Udanej imprezki u teściów:)

Witam :-)
U nas pada śnieg, jest już po kostki i dalej pada.
Wlecę później.
taki mam widok z okna

Załączniki

• 003.jpg
    003.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 37
Edyśku śliczny masz widok z okna:) Kto Ci te krzaczki tak ładnie przycina???

Editku u mnie też deszcz dziś pada. Mieliśmy iść karmić łabędzie ale niestety przez deszcz nie poszliśmy. Za to mieliśmy gości i też fajnie było:)

witam,
zmiana czasu i dziwnie sie czuję hehe:tak:
Dzis juz samopoczucie eleganckie, musze wyjść na zakupy bo w lodówce światło:sorry2: I ogarnąć mieszkanie bo wczoraj nie miałam siły to wiecie co dzieci mogły z nim zrobić:-p Za to skończyłam kolejną książkę i teraz zamierzam sobie kupić "Facet na telefon" ponoć fajna i lekko pikantna:tak:

jolek jeśli chodzi o inhalacje to nie da rady go niczym zająć on jak widzi inhalator to wyje a jak włączę to histeria, nie da sobie nic powiedzieć, pokazać itp:-(

Witam ...
Mloda wstala przed 7 :dry:

Zimno... -7

Ale jedziemy dzisiaj na miasto bo juz jest tzw. swiateczny rynek (Weinachtsmarkt) mozna sie napic grzanego wina (wczoraj wypilam malutki kubeczek i normalne zakrecilo mi sie w glowie:-D) no i bede miec nowy telefon w koncu jupi!! inna siec ,inny numer ale mam nadzieje,ze w koncu bede miec lepszy zasieg,wzielam sobie samsunga Galaxy S3 :cool2:

Wlasnie tez musze mlodej kupic rekawiczki i najlepiej grube na jeden palec bo na 5 palcow ma. A co ona nam wczoraj odstawila :no: chcielismy jej zdjecie zrobic do paszportu i ta mala franca zaparla sie,patrzyla spod byka,no mina na kwinte masakra!! i zadnymi prosbami,grozbami nie dala sie uprosic by usiadla prosto i juz nie oczekiwalismy zeby sie usmiechala ale zeby przynajmniej nie robila takiej niezadowolonej miny! gdzie tam! :wściekła/y: nie dalo rady. Uparta jak osiol no...ona zawsze tak robi nam na przekor gdy o cos ja prosimy :no:

Edysiek niezle Cie zasypalo :szok: ale mysle to taki pierwszy snieg co szybko stopnieje i pozostawi po sobie tylko chlape.

Editek super,ze spodnie z tylka leca :-);-)
Mateuszkowa jak bylo u tesciow?
Jolek a jakich to mialas gosci? :-p
Gaja nie wiem co Ci poradzic z tymi inhalacjami :baffled: ale tak to czasami jest...dziecko mowi NIE i nic nie zrobisz...chocbys sie wiginala w precelek.Mnie to zawsze z rownowagi wyprowadza jak mloda nie chce zrobic czegos co dla niej wazne... najchetniej bym ja trzasnela wtedy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Helołł:-)
Mamy snieg ale temp. 1 stopień więc pewnie niedługo będzie, a mój mały nie ma butów tylko takie jesienne musze dzisiaj mu sie za jakimis rozglądnąć hehe

Jolit -7 masakra:szok: a S3 jest super sama mam s2 i jestem z niej bardzo zadowolona :tak:

Gaja to mój ma takie podejście do syropów jak twój do inhalatora hehe jak widzi to wrzask i nie pomaga rzadne tłumaczenie czy zagadywanie hehe

Dorota jak tam po imieninkach?

Jolek i które lepsze te rękawiczki? Chyba i tak mu kupię i te i te:-)

Edysiek wy to dopiero macie duzo sniegu , fajny bałwanek :-);-) hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry