Gaja jak nie urok to s...czka ale was ciągle ostatnio coś łapie, a właśnie jak u nas był ten wirus to kupiłam tak z gupia stoperan i działa o dziwo przynajmniej na nas bo np. mały smecty nie tyka to mu siup troche z kapsułki wysypałam i do coli i pił ze smakiem hehe
A co do inhalacji to mój uwielbia jak ma nos zatkany ale za to syropu żadnego do ust nie bierze pije na siłę a ostatnio poprosiłam o lek w tabletkach jak miał to gardło i co pił z herbata ze smakiem heh
A mama nie mogłaby ci pomóc? Czy boi się zarazenia?
A własnie zapomniałam wam napisać że spodnie ze mnie spadają te co normalnie chodze ale po sobie wcale nie widze różnicy w schudnięciu, a moja waga chyba już całkiem odmówiła posluszeństwa, jak bede u mamy to się tam zważe i zobaczę czy rzeczywiście schudłam hehe
A co do inhalacji to mój uwielbia jak ma nos zatkany ale za to syropu żadnego do ust nie bierze pije na siłę a ostatnio poprosiłam o lek w tabletkach jak miał to gardło i co pił z herbata ze smakiem heh
A mama nie mogłaby ci pomóc? Czy boi się zarazenia?
A własnie zapomniałam wam napisać że spodnie ze mnie spadają te co normalnie chodze ale po sobie wcale nie widze różnicy w schudnięciu, a moja waga chyba już całkiem odmówiła posluszeństwa, jak bede u mamy to się tam zważe i zobaczę czy rzeczywiście schudłam hehe
niestety i odchorowuje 2 tygodnie a nie tak jak my kilka dni:-(. No cóż wzięłam sobie przeciwzapalne i przeciwbólowe, bo głowa mnie napier....ła i teraz jest troszkę lepiej, biegunka też zwolniła więc jest nadzieja na egzystencję dzisiejszego dnia

albo syf cienki nic nie wart :/ dzś do h&m podjade przed teściówkami, a rękawiczki z 1 palcem chyba, bo nie widziałam tak małych na 5 palców :/ a jak sa małe to i tak za duże i najlepiej rożowe
i gratki za spodnie, moje dżiny też mi z tyłka leca, ale zwalam to na ich rozciągnięcie

) no i bede miec nowy telefon w koncu jupi!! inna siec ,inny numer ale mam nadzieje,ze w koncu bede miec lepszy zasieg,wzielam sobie samsunga Galaxy S3
ale tak to czasami jest...dziecko mowi NIE i nic nie zrobisz...chocbys sie wiginala w precelek.Mnie to zawsze z rownowagi wyprowadza jak mloda nie chce zrobic czegos co dla niej wazne... najchetniej bym ja trzasnela wtedy