reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hejka. Przez nieszczęsną zmianę czasu my na nogach od po 7mej:/ Za to mamy już ogarnięte. Zaraz się ubierzemy i na spacer pójdziemy.

Editku
mielone nam usmażył. Następna miała wczoraj ciężką głowę widzę:p

Gaja no pomoc masz w mężu że ho ho. Idź idź do tego pediatry po co ma się młody męczyć.

Jolit Ty to spać nie możesz kobito:P I co Ty tak od samego rana działasz? :)

Qrde a my mamy chyba kolejny remont w klatce bo od godziny słyszę jakieś wiercenia:/:/:/:/

reklama
hej

wczoraj jeszcze umierałam cały dzień przez brzuch, nauczka taka, że ostrego jeść nie mogę :( a jak jeśc to tylko z % ..

Jolek hehe nie to nie tak ;-) żebyś Ty widziała nasze kuzynostwo, oni sobie porcje ponakladali na talerze, jakby na jakimś wyjeździe byli i to było jedno jedyne danie na dzien i kto pierwszy ten lepszy.. aż nie smaczne to było :baffled::baffled:
Jola aleś namieszała :P pokaż to zdj jak je zrobiliście hehe
Gaja byliście u lekarza ? jak nie to kiedy idziecie ?
Editek jakie buty kupiliście ?? widziałam fajne śniegowce ale od numeru 26 :/

Editku b. fajne, podobne mierzyliśmy w ccc ale za 49 zł jakaś total obniżka no i przód inny bez podeszwy wywiniętej i jakieś dziwne futro w środku dlatego nie wziełam, ale jak zachwalasz to podjade do sklepu i zerkne na nie i pewnie kupie ;D

robie sobie risotto z kurakiem z carry i czosnkiem mniam mniam :D

Editku fajne butki i cena też fajna. :):)

Mateuszkowa
to oni też pewnie cały dzień nie jedli bo na bibkę szli. No co kryzys jest i w domu się nie przelewa, trza oszczędzać jak się da :-D
Cieszę się,że już Ci lepiej:)

Ja dziś na obiad pierogi wyciągam z zamrażalnika. Pomysły totalnie brak więc idę na łatwiznę.

Dorka nie byłam u lekarza jeszcze jutro rano go zapiszę o ile miejsce będzie :/
Ja cos dalej się nijako czuję, żołądek mnie cały czas boli jakbym kaca leczyła, takie mulenie :/ Wzięłam tabletki moje na wrzody bo nic nie chce mi sie jeść, zjadłam rogalika z jagodami (które uwielbiam) i w ogóle mi nie smakował :/ Także dzis tylko 1/2 bułki i rogalik i ie wiem czy cos w ogóle jeszcze zjem bo na nic nie mam ochoty:baffled:

jolek nie jadłam nic ostrego ani z tych rzeczy, podejrzewam, że to ten wirus co mnie dopadł cos takiego powoduje, że się wstręt do jedzenia czuje. Moje kochane słodkości mi nawet nie smakują:baffled:

reklama
Hejka:-)
Widzę że nie tylko u mnie byle jak snieg co prawda nie pada ale zrobila się jakaś ciapa normalnie nie znoszę czegoś takiego, ale juz niedługo ma spowrotem wrócic ludzka pogoda hahaha oby....:dry:tak sie stało

A własnie polecam Wam świetny filmik wczoraj przyszli znajomi i oglądalismy my Pani Basia perfekcyjna pani domu oglądnijcie sobie heheh Baśka - Perfekcyjna Pani Domu cz. 1/3 - YouTube i 2 częśc Baśka - Perfekcyjna Pani Domu cz. 2/3 - YouTube w tej drugiej jest jak trzeba chłopa o sprzątanie prosic heheheheh:-D

Dorotko dzięki za info...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry