reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hej...

Nie bedzie zdjecia ,bo zadne mi sie nie podoba :confused2: jakas zalamke mam i tyle,widze ze sie postarzalam a do tego moja fryzura mnie wkurza i nie bede sie Wam pokazywac w takiej sytuacji :-D

Editek zazdroszcze braku apetytu :sorry: bo ja wpieprzam znowu jak nienormalna :no: a najbardziej wchodza mi slodycze i ciasta,ciasteczka...chleba niby nie jem ale rogaliki albo inne pysznosci swiezutkie upieczone z lidla to jak najbardziej .

Jolek Tobie tez zazdraszczam :-D checi do cwiczen...dajcie no troche energii pozytywnej bo ja mam jakiegos dola :/ przed @ chyba...

Mateuszkowa grund,ze nic sie malemu nie stalo,juz po wszystkim wiec sie nie denerwuj :-) no a ze jogurcik wypadl... hehe ,mi tak raz smietana wypadla :sorry:
Ja za to wczoraj mialam pechowy dzien...wyobrazcie sobie,ze dwa razy na tej samej drodze zarobilam zdjecie z fotoradaru!! :angry: najpierw jak jechalysmy z tesciowka do tej krawcowej (auto stalo z radarem schowanym w srodku,wtedy go nie widac,takie triki TU maja :crazy:) i spowrotem i to te same auto! tylko w ciagu godziny przestawili je na druga strone i w inne miejsce...ale wcale szybko nie jechalam...jakies 60-65 a to tez nie jakies centrum czy niewiadomo jak zabudowane...:no: eh...

Wlasnie...gdzie jestes Edysiek ??

Gaja to i tak szybko weszlas do tego lekarza...ja robie termin na dana godzine a i tak zawsze czekam ,tu zgodnie z czasem to przyjma cie chyba tylko w naglym wypadku a tak to zawsze trzeba swoje odczekac :/

reklama
Mateuszkowa a Ty nie przypinasz młodego w wózku?? Na które piętro się tak tachacie???

Jolit no to Ty niezła z tymi fotoradarami jesteś. Dwa w ciągu tak krótkiego czasu... szok.
Marudzisz z tym zdjęciem. Na pewno dobrze wyglądasz tylko się pieścisz przed nami :tak:

Jolek oczywiście, że przypinam .. mam winde, ale do klatki są schody i jest właśnie ten nieszczesny podjazd ..

Jola dawaj zdj a nie gadaj :P współczuje fotoradaru.. a nie jest tak, że do 10 km przekroczenia nie łapią ? a z wózkiem też byś się zdenerowała..to nie pierwszy raz .. :/ :/

Jolit napewno super wyszlaś no weś daj:-) fotkę. A z tymi radarami masakra
Dortoka 24 to rzeczywiscie cięzki:-( a bigosik juz daje:-) "masz":-) hehe
Jolek a ciebie jakas handra jesiennna dopadła?

Jola zapoda nam fociaka z fotoradaru hehe;-) Co do lekarza to ja byłam pierwsza zapisana i 20 minut przed czasem przyszłam specjalnie żeby nikt nie zdążył mi sie wtrynić:baffled:

A ja dzis mało dietetyczny dzień, zapychałam smutki a wcale nawet na to ochoty nie miałam:-( No cóż jutro tez jest dzień i biore się za porządną dawke ćwiczeń z moim dupskiem:confused2:Bo dzis tylko abs-y zrobiłam z wielką łaską:confused2:

Editek jak mi się chce tego bigosu..liże ekran przez Ciebie :eek::eek::eek::eek::-D:-D ta kapustka, to mięsko..ten zapach..cieplutki..z PSZENNYM mięciutki, świeżutkim chlebkiem..
o ..ślinotok..

Gaja oj tam oj tam :> znając Ciebie jutro dasz sobie podwójny wycisk..

Editku może i trochę chandra a trochę rodzina się daje we znaki. Przykre jest jak prosisz rodziców o coś raz na rok i Ci wielką łaskę robią:(

Gaja jakie smutki Cię dopadły???

Mateuszkowa
na podjeździe ... Ty wciągasz czy wpychasz wózek ???

Jolek dlatego ja swoich o nic nie proszę, bo oni o taaaaaaaaaaaka łaskę robią zawsze ale jak chca od nas coś to potrafią dup..e truć w nieskończonośc. Teraz to ja udaję że sie zastanawiam nawet praę dni a niech proszą jak coś chcą wiem wredna jestem ale nie ma lekko:-).

Dorotka no on na takim świeżutkim mięsku i żeberkach ale chudziutkich pyszny i własnie kupiłam specjalnie dzisiaj świeżutki chlebek;-):-)

Gaja o ty tez następna ze smutkami;-):sorry:

Oj trza się ogarnąć i mieć na wszystko wyjeb...ane:-) Sama to ostatnio miałam ale dość!!

Jolek wpycham.. i to na tylmnych kołach tylko bo przednie sa węższe a i tak podjazd jest zbyt szoroko rozstawiony na te tylne!!! wciągać nie ma szans- za stromo :/
rodzicami się nie przejmuj :* jak Oni będa coś chcieli to zwlekaj z odpowiedzią, udawaj bardzo zajętą..

Editek przestań! hihihihihi
a ja będe jeść hot dogi , mniam!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry