jolek27
SZCZĘŚLIWA MAMA:)
Jestem
Nie dość że pogoda kijowa to jeszcze padać zaczęło
Do tego @ się zbliża bo brzuch mam tak wydęty że chyba zaraz "urodzę"
Mateuszkowa a nie chce mi się...nawet mój komp ma lenia i coś dziś zamula
Dobrze że już nie musicie chodzić do tej poradni,że z bioderkami Mateusza jest wsio ok.
Editku to Ci mąż zajęcie na wieczór i kawałek nocy znalazł
Jakieś pomiary elektryki robili. Całe szczęście już byli więc szlaban na siedzenie w domu odwieszony

Ala a no wstaje ostatnio tak około 9tej. Jakiś czas temu wstawał około 8mej ale teraz jakoś godzinkę dłużej śpimy
Edyśku jak Angela nie zje pierożków to ja chętnie się skuszę
Ok. uciekam trochę poleżeć dopóki Igi jeszcze śpiocha
Do tego @ się zbliża bo brzuch mam tak wydęty że chyba zaraz "urodzę"
Mateuszkowa a nie chce mi się...nawet mój komp ma lenia i coś dziś zamula
Dobrze że już nie musicie chodzić do tej poradni,że z bioderkami Mateusza jest wsio ok.
Editku to Ci mąż zajęcie na wieczór i kawałek nocy znalazł
Jakieś pomiary elektryki robili. Całe szczęście już byli więc szlaban na siedzenie w domu odwieszony
Ala a no wstaje ostatnio tak około 9tej. Jakiś czas temu wstawał około 8mej ale teraz jakoś godzinkę dłużej śpimy
Edyśku jak Angela nie zje pierożków to ja chętnie się skuszę
Ok. uciekam trochę poleżeć dopóki Igi jeszcze śpiocha
Najlepsze , że jedna lekarka na usg powiedziała, że "infekcji" będzie jeszcze kaszlał 3 tygodnie, po czym na obchodzie inny lekarz powiedział "no to w wypis wpiszemy mu astma wczesnodziecięca" bo to alergik, odebrałam to jakby musiał coś wpisac ale nie wiedział co to na alergię zrzuci
. Moja intuicja mi podpowiada, że to nie astma tylko po prostu infekcja oskrzeli. Jakoś wróciliśmy do domku o 13 i 4 godziny z chomikiem spędza i nic a na alergen sierści czy innych zwierzęcych wydzielin reakcja jest niemal natychmiastowa

no zobaczymy jeszcze za kilka dni
przywykłam
byłam kilka dni i bez niczego wypisali do domu.
do lekarza i moje podejrzenia potwierdziły się.
No i te inhalacje, przecież on maski sobie nie daje przyłożyć to jak mam go inhalować??????????
no cóż listopad już za drzwiami prawie