Olisiaa
Mama Olki 11.05.2012
Editek tak stosuje te diete tak jak jest rozpisana i powiem ci ze przypadla mi do gustu, wiec pewnie wytrwam bo jedzonko dobre i przede wszystkim dieta jak narazie nie jest droga, zobaczymy jak to bedzie na etapie drugim 
a teraz uciekam bo z mała dzisiaj wyladowalismy na pogotowiu, tak ja przeziebienie mocno chwyciło ze jak oddycha i kaszle to jakos dziwnie charczy, lece pocwiczyc i uciekam spac
a teraz uciekam bo z mała dzisiaj wyladowalismy na pogotowiu, tak ja przeziebienie mocno chwyciło ze jak oddycha i kaszle to jakos dziwnie charczy, lece pocwiczyc i uciekam spac
Bo jak patrzę na suwak to nasuwa mi się pytanie po co wprowadzać się w stan niedowagi?
niestety zakwasy nawet nie odpuściły na chwilę i zaraz zabieram się za ćw..
proste salatki.. no to chyba standardowe warzywka z oliwą i ziołami, ew jogurtem ( pomidory, ogórki, oliwki, sałata do tego, może być cebula, fasola itp. ) co do sosów to może warzywa podduszone ? bo sosy zazwyczaj są gęste i tłuste .. ja używam aktualnie oliwy La Espanola i Basso ale one nie nadają sie do smażenia, musisz poszukać ważne, żeby to była oliwa a nie wytłoczyny z oliwek
Ja w przeliczeniu na wagę i wzrost mam więcej i nie zależy mi tak na schudnięciu jak tobie co masz mniej