• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Editek tak stosuje te diete tak jak jest rozpisana i powiem ci ze przypadla mi do gustu, wiec pewnie wytrwam bo jedzonko dobre i przede wszystkim dieta jak narazie nie jest droga, zobaczymy jak to bedzie na etapie drugim :P

a teraz uciekam bo z mała dzisiaj wyladowalismy na pogotowiu, tak ja przeziebienie mocno chwyciło ze jak oddycha i kaszle to jakos dziwnie charczy, lece pocwiczyc i uciekam spac

reklama
witajcie
dlugo mnie nie bylo (

w zeszłym roku schudlam prawie 12 kg i o dziwo po zakonczonej diecie przez okres jakis 7 miesiecy udało mi sie jesc w miare normalnie i nie przytyc )

niestety ,,,

3 tyg temu rzucialam palenie i kilogramy wracaja w zastraszajacym tempie juz prawie 3 kg

wiec trzeba sie brac poki narazie tylko albo az 3 kg

a nie jak sie obudze a na wadze bedzie + 15 kg

mam pytanie

znacie jakies przepisy na zwykle proste sałatki takie do obiadu ??
i sosy do ryzu i makaronu ??

mało tego moja maz zaczyna odchudzac sie razem ze mna

1,5 roku temu rzycił palenie i przybyło mu prawie 16 kg ( mi to nie przeszkadza ale on sam sie zle czuje i zaczeły sie problemy z rzoładkiem )

narazie zarzeka sie ze bedzie jadl to co ja ale cos mi sie wierzyc nie chce

moj cel to zrzucic ok 5-6 kg do 27 kwietnia (idziemy na wesele brata ) a moj maz zobaczymy jak sie uda i ile sie uda

dziewczyny jeszcze jedno pytanie

poniewaz na poprzedniej diecie nie uzywałam a teraz chcialabym sprobowac

jaka jest najlepsza oliwa z iliwek taka wlasnie do dan malokalorycznych

tej oliwy na naszym rynku jest multum jedne drozsze inne tansze jakiej wy uzywacie

u mnie sa takie markiety jak ( chodzi mi o dostepnosc oliwy abym mogla ja kupic ) real, carrefur, lidl, kaufland, biedronka tesco ,piotr i pawel , intermarche

pchełko to ty chcesz w granicy 40 kg ważyć?????????? Przecież to juz praktycznie niedowaga będzie, chya że na suwaku wiele się zmieniło. Lepiej poćwicz i nie fiksuj tak bardzo:tak: Bo jak patrzę na suwak to nasuwa mi się pytanie po co wprowadzać się w stan niedowagi?

hej
a u mnie śnieeeeeeeeeeeeeg po kostki albo wyżej :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
wczoraj odpuściłam skakanie i miałam dzień GRZECHU!! :angry: niestety zakwasy nawet nie odpuściły na chwilę i zaraz zabieram się za ćw..

Olisia zdrowka dla małej
Pchełka witaj, a Ty nie ważysz już za mało? :confused: proste salatki.. no to chyba standardowe warzywka z oliwą i ziołami, ew jogurtem ( pomidory, ogórki, oliwki, sałata do tego, może być cebula, fasola itp. ) co do sosów to może warzywa podduszone ? bo sosy zazwyczaj są gęste i tłuste .. ja używam aktualnie oliwy La Espanola i Basso ale one nie nadają sie do smażenia, musisz poszukać ważne, żeby to była oliwa a nie wytłoczyny z oliwek

Gaja mam nadzieje, że trzeźwo też na siebie patrzysz ;-)))) ;*

Gaja mam nadzieje, że trzeźwo też na siebie patrzysz
wink2.gif
))) ;*

No odezwała się:-p Ja w przeliczeniu na wagę i wzrost mam więcej i nie zależy mi tak na schudnięciu jak tobie co masz mniej:tak: Ja tylko tak piszę, że bym mogła schudnąć ale tak bardzo mi nie zależy jak gdzies spadnie to ok ale parcia na to nie mam:tak: Irytuje mnie wygląd mego ciała a nie wagi a to dwie różne sprawy:-p

A btw to ledwo na oczy patrzę, kurcze wczoraj od 22 do północy rzucałam się po łóżku i usnąć nie mogłam a teraz nie mogę z kolei sie dobudzić:dry:

Gaja ale mi też bardzo nie zależy na spadku kg, tylko ns tym, żeby zwisów nie było i żeby np. doopsko się zmniejszyło :-) pisząc o odchudzaniu mam właśnie to na myśli, bo co z tego jak mi 2 kg spadnie jak rozmiar zostanie..

Hejka. Nadrobię Was jak młodzież spać pójdzie. Ja się jeszcze za dięte nie wzięłam nawet za ćwiczenia się zabrać nie mogę. Potrzebuję chyba porządnego kopa w doope po tym wyjeżdzie. Nie mogę się jakoś odnaleźć po powrocie.Chyba za długo mnie w domu nie było i zamulam całymi dniami. Całe szczęście dolegliwości żołądkowe ustąpiły. W tym tygodniu pewnie nie ruszę z dietą bo od czwartku mam gości a ja żeby zacząć i dietować muszę mieć spokój i nikt mi nie może zakłócać dietowania. Już słyszę te komentarze na temat swojej wagi ale cóż przetrwam ten długi weekend:)
Co zaczęliśmy od powrotu to nocnikowanie:) Sadzam młodego co jakiś czas na nocnik i jest sukces bo nie wyje już :) Dziś nawet kupę zrobił na nocnik...oby tak dalej nam szło :)

Napiszę tylko tyle, że skórę da sie poprawić jeśli jest jędrna a problemem jest tylko tłuszczyk, jeśli jest to brak jędrności czyli tzw "flak" to raczej niewiele się da tu zrobić, poprawa będzie aczkolwiek minimalna i to mnie irytuje:dry:Bo jeśli czytam, że dziewczyna ćwiczy abs-y miesiąc i widzi znaczną poprawę a ja po roku jakąś tam to wiecie:-p Na pewno byłoby widac ogromną różnice gdyby nie ta skóra. Po prostu musiałabym zaakceptować rzeczywistość taka jaka jest a nie łudzic się, że cos jeszcze poprawię a tu u mnie jest problem. Choc z ćwiczen nie rezygnuję bo sie po nich lepiej czuję:tak:

reklama
Gaja zapomniałaś dodać, że ta laska co ćw. miesiac absy i ma poprawe to bezdzietna jest :P i pewnie ok 20 lat ma :P

a se wyskakałam @:nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry