reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hejka. U mnie przeziębienia ciąg dalszy więc nie ćwiczyłam.Przed południem posprzątałam chatkę a popołudnie przeleżałam pod kocykiem.

Mateuszkowa u nas też dziś pizza i koktajl bananowy. M dziś miał wolne więc szalał w kuchni.

Gaja najlepsze życzonka dla Oli. Super widzę plany na dzisiejszy dzionek mieliście.

A gdzie reszta dziewczyn he??????????????

reklama
Witam :-)
U nas powoli mróz odpuszcza. Wczoraj rano było jeszcze bardzo mroźno bo -16. A wieczorem jechaliśmy do znajomych to było około -14 a jak wracaliśmy po 23 to tylko -10 ;-) Dzisiaj już nieco mniej mroźno.
Dzisiaj taka leniwa niedziela, tylko na spacerku byliśmy.
Gaja zazdroszczę kuligu :tak:

Dziewczyny wracam do Was ! Moge? Pozwolicie mi jeszcze?
Od dzisiaj zaczynam znowu walke ze swoimi kg bo ostatnio widze że się zapuściłam a w sumie wakacje coraz bliżej, które zresztą mamy już zaplanowane ;-)

Ja biore te moje tabletki dalej więć mam nadzieje żę od nich schudnę ;-) Editek a Ty swoje sprzedałaś? :> Bo jak nie to może je odkupie od Ciebie? :*

Gaja jak tam urodziny Oli i kulig? :-D napewno wymarzliście ale to na zdrowie ! ;-)

Edysiek a u Was jak ferie mijają? Pogoda wymarzona pewnie co :))

Editek widze że i Ty wracasz :** :))

Mateuszkowa a co u Ciebie ;* mam nadzieje ze się już nie kłócisz z mężem :* :))

Jolek jak tam przeziębienie? Mam nadzieje żę dzisiaj już lepiej ;**

A może ja napisze co u nas? Ostatnio miałam masakre bo dzieciaki tak chorowały że nawet nie mialam czasu się umyć bo ciągle był płacz. Jasio na całe szczęście już jest zdrowy i chodzi do przedszkola ale Olek ma zapalenie ucha. Najgorsze że Olo nie może dostawać żadnych syropówe bo wszystkim wymiotuje :wściekła/y: od dzisiaj chyba bedzie miał zastrzyki... masakra !!
A ja też byłam chora ale już na całe szczęście jest ok :tak:
W sobote idziemy na 50-lat teścia niestety z dziećmi na 17 ale dam rade he :-D
Reszta na zamkniętym ;*

witam,
ja w kuligu nie brała udziału bo z Maksem to wiadomo - nie bardzo :/
Po drugie nie miałam kompletnie humoru bo zanim wyjechaliśmy do brata teściowa mi go popsuła i do dziś mnie ściska w dołku:-( Ja nie wiem, że ludzie są tak mało wyrozumiali, liczy sie tylko co oni chcą a jak się nie podporządkujesz to od razu wielka obraza:no:

Jeśli zaś chodzi o dietkowanie to jest ok, nawet jeść mi się nie chce, w sobote tak mi podniosła teściowa ciśnienie, że tylko rano jogurt zjadłam i pół bułki u brata:no:

Napiszę na zamkniętym o co poszło.

Gaja szkoda że nie uczestniczyłaś w kuligu ale masz racje, przy małych dzieciach czasami trzeba z czegoś zrezygnować. Ale zima pewnie w takej leśniczówce piękna co? :tak:
Ja wczoraj byłam z dzieciakami na spacerze ale tylko na 30 mniut bo zimno jak diabli ale las był cudny ! :)

Hej,
wczoraj pastonowiłam zrobic chlebek, który sam sie wyrabia przez noc :-) za jakieś 2 godz będę go piekła..

Od 2 albo 3 .02 przechodzę na dukana. wydaje się to być proste, ale jak będzie to zobaczymy... wg dukana moją idealną wagą jest 64,3 kg !! :D także powinno się udać, aczkolwiek po obżarstwie w week czarno to widzę :P chyba jadłam na zapas.. no ale kokos w czekoladzie.. miażdży. polecam.
u nas mróz trzyma jeszcze chociaż ma być odwilż już. nie chce mi się chodzić na spacery jak taka pogoda, śnieg to jest czarny wręcz przez ten smog.. więc kisimy się w domu..
z mężemu już lepiej, ale nie idealnie, nie wiem czy tak będzie kiedykolwiek
aha zdechła mi dzis świnka morska :/ :/ czekam na P, bo ja jej nie wezme :/ ale to wieczorem..

Editek ogarnęłas się ? :cool2:
Ala no witaj , pewnie, że możesz, widze, że znowu duuuuuuuuże zawirowanie w Twoim życiu:sorry2: oby dzieci już nie chorowaly bo chyba im starczy.. a czemu ubolewasz nad tym, że idziecie z dziećmi na te urodziny? :confused::confused::confused: chyba to normalne? :confused: a może nie?

Gaja o zdziwiona jestem! myślałam, że będziesz brac ja bym wzięłam Mateusza, no chyba, że to kulig hardkor :-D:-D:-D co Ci ta "gadzina" teściowa zrobiła??????? :/ leće czytać..

reklama
Witam :-)
Ja właśnie wstałam :tak: ferie to ferie :-p A tak serio to mam w tym tygodniu 2 zmianę to mogę pospać.
Właśnie piję kawę i zaraz idziemy z córcią do sklepu.
Inia wracaj, brakowało Tu Ciebie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry