reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hejka laski:)
Właśnie ze spaceru wróciliśmy.Piękne słońce dziś od rana mieliśmy. Ja na 9tą miałam dentystę więc M dziś w domu został. Mam nadzieję że zalakierowanie zęba pomoże i nie będę musiała za tydzień do tej dentystki wracać bo średnio miła a już o delikatności nie wspomnę!

Mateuszkowa szkoda troszkę z tą pracą no ale cóż widocznie tak miało być.. Ciesz się że Mati grzeczny a nie się doszukujesz nie wiadomo czego!

Edyśku i jakie plany macie na ferie??

Oliśka super że dwa kilo udało się zgubić. A cały czas jedziesz na tej diecie co na maila mi wysyłałaś??

Gaja jak tam dziś zdrówko u Was??

Widzę Jolitka się na fejsie pokazała ale tu już nie wdepła :(

reklama
Witam witam

A gdzie Wy się podziałyście???????????Widzę,że nasz wątek umiera śmiercią naturalną:(

Idę przełożć młodego do łóżeczka bo właśnie zasnął i zabieram się za ćwiczenia.

hej
Jolek też mam takie wrażenie :baffled:
mój maly tez usypia a ja już po ćw, nawet mi to idzie, za to zjadłam czekoladke :angry: no ale prawie -1 kg po tygodniu... mam nadzieje, że to nie woda, bo coś wolno spadało :P

No i ja już po ćwiczeniach. Kiepsko mi poszło przez te przeziębienie bo po 35 minutach zbastowałam.Strasznie mi się w głowie kręciło teraz czuje się bardzo słabo. Młody mi wstał-trochę za szybko mam nadzieję,że jeszcze uśnie.

Witam :-)
No co Wy dziewczyny, przecież nie pozwolimy żeby taki piękny wątek się zmarnował :-p
Właśnie wróciłam z sanek, byłam z dziewczynami ale już się zimno zaczęło robić. Ale ferie rozpoczęte :-)

EDysie u Was ferie się zaczynaja a u nas kończa, ale mi póki co to różnicy nie robi:-D

jutro rano przed 8 musze wyjśc a ma być -18 no zaje.... poprostu :-D:-D:-D:-D

Mateuszkowa to u Was syberia:)

Edyśku
super zaczęliście ferie :) też jeździłaś na sankach?
Ja ostatnio miałam okazję pojeździć na sankach i niestety mnie zrzucono z nich:(

witam,
ja dziś miałam lekkiego dołka ale jak poćwiczyłam to mi przeszło :)
Zrobiłam 30 minut szybkim tempem na steperku i 300 podskoków na skakance, fajnie sie mi skakało ale skakanka mnie wkur... bo jest z takiej jakby plastikowej linki i jak skaczę to czasami sie skręci i plącze o nogi :wściekła/y:
My dzis do brata na leśniczówke wybywamy, zaplanował kulig i ognisko :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry