M
Mateuszkowa
Gość
Gaja ja tam opalać nie lubie się za bardzo ale być opalona to i owszem 

za to mogłabym sięc dusić w 40stpniowych upalach..eh... 
Editek no a czy coś podjadasz? i jak jesz? ile posiłków? pół kromki z pasztetem to dla mnie pół śniadania a Ty się kochana katujesz
ja wczoraj zeżarłam chyba z 15 kulek ferrero rocher
i jeszcze paluszki i ciastka z sezamem i dziś też ju zaczynam, kupiłam sobie na spacerze banana w cieście z czekoladą, omg to musi byc takie tanie i dobre ???!!!!

ale za to na obiad szklanka soku marchew-jabłko-banan.. ja polecam kefiry albo maślanki tylko bez mleka w proszku ! i jajko na twardo nawet dwa lub 3 albo na miękko i tyle :-) mi się zapasy skończyły póki co
a na pralce hmmmmm.... mam taką wąską no nie wiem
zimne płytki 
Alusia ja wróciłam ze spaceru, krotko byłam bo gorąco a byłam w długich spodniach bo rano wydepilowałam sobie nogi przy świetle dziennym lepiej widać no i teraz trza sie poukrywac troche..
a później ide po męża pod prace :-)
Jolit@ jakie tam picie, 1 kieliszek mojego ajerkoniaku :*** no i tyle,
a z małym to tak, wtedy moja matka była by u nas, samego go w życiu nie zostawie!! no może po 18 r. ż 

co do @ to chyba masz racje hahahah
spotkanie telepatyczne
a jeśli chodzi o mężów, to mam nadzieje, że mój nagle nie stwierdzi, że czas się wyszaleć bo my to tak jak Gaja ze swoim..
Kropeczka toż to ja aż taka perwersyjna nie jestem
mów co chcesz ale ja wygodna jestem i byle skwar mnie nie zadowoli, musi być dobre podłoże buahahahahaahahah a balkon ? no coż.. to ja..
&&& za dzisiejszy dzień, to Ty taka niania jestes co ?
mogę podrzucic Ci Mateusza? 

Editek no a czy coś podjadasz? i jak jesz? ile posiłków? pół kromki z pasztetem to dla mnie pół śniadania a Ty się kochana katujesz

Alusia ja wróciłam ze spaceru, krotko byłam bo gorąco a byłam w długich spodniach bo rano wydepilowałam sobie nogi przy świetle dziennym lepiej widać no i teraz trza sie poukrywac troche..

Jolit@ jakie tam picie, 1 kieliszek mojego ajerkoniaku :*** no i tyle,

Kropeczka toż to ja aż taka perwersyjna nie jestem