Editek ale ja w sumie az tak bardzo nie planowalam tego wyjazdu mojego do PL....to mial byc spontan,jade i juz....my wakacje planujemy gdzies indziej,w polsce u rodziny to nie urlop
tak wiec moglam zrezygnowac...lub przelozyc...bo nie wiem,moze jednak pojade jak goscie wyjada,zalezy od kasy ;-) jestesmy troche splukani po tym jak kupilismy nowe auto.
Alus gdybym ja chciala to co mi wpadnie w oko to potrzebuje 50 tys €
ale do dyspozycji mielismy tylko 12.
A hula hopem nie krece...bo mam czas,ze odechcialo mi sie wszystkiego...nic nie robie zadnych cwiczen,he a waga i tak spadla
no ale pisalam Ci juz kiedys ,ze po 2 miesiacach krecenia roznie raz tak raz siak ale wychodzilo 4-5 razy w tygodniu po 20 minut efekty byly
wezsza talie mam do dzisiaj.W ogole doszlam do wniosku,ze jestem szczupla 
Jolek tak jak Gaja pisze...nic hop-siup...cel osiagniesz tylko dyscpilina,cierpliwoscia i konsekwencja
czego Ci zycze .
Butterfly wspolczuje :-( ja mam 30-che na karku a jeszcze nigdy na pogrzebie nie bylam..........raz ,ale to u wujka mojego M i to jeszcze wujek skremowany byl ,wiec trumny nie bylo.Ale tak to juz jest....na kazdego z nas przyjdzie pora.

Alus gdybym ja chciala to co mi wpadnie w oko to potrzebuje 50 tys €

A hula hopem nie krece...bo mam czas,ze odechcialo mi sie wszystkiego...nic nie robie zadnych cwiczen,he a waga i tak spadla

Jolek tak jak Gaja pisze...nic hop-siup...cel osiagniesz tylko dyscpilina,cierpliwoscia i konsekwencja

Butterfly wspolczuje :-( ja mam 30-che na karku a jeszcze nigdy na pogrzebie nie bylam..........raz ,ale to u wujka mojego M i to jeszcze wujek skremowany byl ,wiec trumny nie bylo.Ale tak to juz jest....na kazdego z nas przyjdzie pora.