reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Wpadam się tylko przywitać. Strasznie dużo piszecie, a ja już chyba odwykłam od takie tempa na bb i młody mi już nie pozwala przy kompie tyle siedzieć. Wdrożę się i poczytam Was później. Co nieco polukałam i dziękuję za kolejne cenne rady.
Postanowiłam najpierw obkurczyć sobie żołądek troszeczkę więc na śniadanie dziś zjadłam pół bułki z chudą wędlinką do tego kubek czerwonej herbaty. w między czasie popiłam wody i kawkę bez mleka. Słodkiego nie ruszam:)
Najgorsze że pogoda do bani i nawet nie ma jak na dwór wyjść i pospacerować z małym glutem:)

Życzę Wam miłego dnia nowe koleżanki :)

reklama
Wróciłam lasencje :-D:-D
Olo całkiem wporzo bo go tatuś trzymał więc nie było źle. Jedynie to jąderka ma troszke za wysoko i trzeba je mu masować no ale mam nadzieje że też to naprawimy :-)

Kropeczko nie no ja się nie nadaje do zumbowania bo ja nie lubie tańczyć chyba :p ta piosenka fajna fajna ale no kurczee ;p

Jolek wpadaj czesciej rano i dasz rade ;)) naspewno

Mateuszkowa aniołek suuuper !!

no jesteś!
sama tu siedze z przyczajki ;-)
dziecko wlożyłam do łóżeczka i ma spać :p to nic, że zasypia od 14... zdażył w tym czasie zjeść kromke, zmienić pieluche 2 razy i zrobić kupe na koniec, ale może zasnie :p
Ala jak długo Twoje dzieci piły z butelki ??????

a no i dobrze, że już po szczepieniu i że Pan mąż pojechał z Wami :p że nie umywa rąk od takich wydarzeń ... i żeby męski problem się rozwiązał szybko :-) &&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem już.
Byłam trochę na ogrodzie, pogoda nawet względna choć jak na czerwiec to wolałabym inną - czyt. upalnie :-p
Potem wlazłam na czereśnie i jadłam, jadłam i jeszcze jadłam :rofl2: i myślałam że pęknę :sorry2: Kocham czereśnie.
Teraz muszę posprzątać, ale najpierw chwila relaksu ;-)

Myślałam, że pęknę ze śmiechu jak Was rano czytałam w pracy, tylko patrzyłam czy chłopaki się dziwnie na mnie nie patrza bo śmiałam się sama do siebie.
Tyle, że ja mam chyba jakiś inny typ w domu, bo mój tak nie robi ;-)

Toxi powodzenia na egzaminie
Butterfly a dla Ciebie gratki
Jolek postaraj się jeść kilka małych posiłków dziennie, nie rób za dużych przerw żeby nie zgłodnieć, bo na głodniaka je się dużo więcej. I dużo pij, najlepiej ze 2 litry wody dziennie. Dobra też jest herbata zielona lub czerwona.
Ja też nie zawsze mogę nadążyć ;-)
Kropeczka Strachy Na Lachy to dziwny rodzaj muzyki i raczej tam nie ma za szybkich kawałków. To taki punko rock z elementami folkloru a w dodatki mają takie teksty że podchodzi pod poezję śpiewaną :rofl2: Dzień Dobry to chyba jedna z ich najszybszych piosenek. Ale jak coś mi wpadnie w ucho to dam znać.
Editek podobno od piątku ma być gorąco, więc pogoda szykuje się ładna. W każdym razie takiej Wam życzę :-)
Mateuszkowa ale super aniołki :tak: ja jestem beztalencie artystyczne i podoba mi się jak ktoś takie cudeńka robi :tak:
Alusia dobrze, że na szczepieniu było ok.
Gaja współczuję rewolucji żołądkowych :-(
A wyjście z diety jest jeszcze gorsze od samej diety. Bo trzeba powoli organizm przyzwyczajać. I siebie też do jedzenia ;-)

Zmykam do obowiązków

Mateuszkowa a do dzisiaj zdaża im się jeszcze mleko czy herbatke z butli wypić :-D:-D

Edysiek ja też byłam na czereśniach i myśle co z nich zrobić i doszłam do wniosku że jutro zjem kilo na śniadanie !! :-D:-D

No a u mnie orkiestra. Olo strasznie płacze i pokazuje że go nóżki bolą (tam gdzie miał szczepienie) eh... wesoła noc mnie czeka :((

reklama
Jestem i ja byłam na zakupach jedzeniowych w Kauflandzie i są tam pampersy baby active w promocji.:-)
Ja po tej rybie dopiero gotuję sobie kalafior i sobie usmażę na oliwie bez przypraw pychaaa.

Iza dzieki mam nadzieję, że będzie udany.nawet nie wiedziałam że ryby mogą tak długo trzymać heh, ale mi smaka narobiłaś na majonez chociaż nie przepadam :-)

Edysiek no właśnie ja też codziennie sprawdzam i niby sie nie zmienia to mam nadzieję,że będzi eten upał heh a czereśnie to ja uwielbiam bardziej niż truskawki nawet:tak:

Alusia a ile mały miał wkuć? Bierzesz płatną czy nieplatną szczepionkę? i ile waży i mierzy?

Mateuszkowa
aniolek pierwsza klasa wygląda jak kupny:-)

Gaja a jak ćwiczysz to mały Ci pozwala, bo mój to włazi na biurko czy leci do łazienki i broi albo do wanny włazi itp. więc przy nim nie mam szans na ćwiczenia:-)

Do góry