reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Powiem krótko ŁAŁ.Dzieciaki nieziemskie zdolne są:-):-):-)No i prosze jak się rozchodziły:-):-):-)
Zuzanka, Seba, Juleczka,Lilka,Kuba, Ola wielkie, ogromne gratulacje:-):-):-)

reklama
Cynamonka wielkie gratulacje dla Kubusia:-)
Anii bo nasze corcie poprostu nie chca sie spieszyc z niczym:-):-D Poza tym nie wazne jak sie poruszaja na pupie, nozkach czy kolankach wazne ze jakos "ida" do przodu:-)
A tak na powaznie to moja wstaje tylko na kolanka i tak stawia swoje kroczki trzymajac sie czegos:blink:

Baby, mój chrześniak (jest z 16.10) ubiegłego roku, rzecz jasna, też nie chodzi. Jego ojciec (chrzestny naszej Majki), twierdzi, że on po prostu zastanawia się i rozważa jak pójść prawidłowo, a jak do tego dojrzeje, to pójdzie:-)
Rozw

Pola mój Wikuś samodzielnie bez trzymanki zaczął chodzić dopiero mając 14 m-cy, bo wcześniej to chodził, jak ja to mówiłam "po ścianach i meblach" :-D
Dlatego cierpliwie czekamy na pierwszy samodzielny kroczek Oli :-)

Gratulujemy zdolniachom!
Też mnie ciarki przeszły na myśl co ten Karolek wyprawia - oczy dookoła głowy to za mało :szok:!
A my przyłączamy się do grona dreptaczy - od piątku było po pół kroczku (jedna noga do przodu, ale dostawić już nie potrafiła :blink:) a wczoraj wieczorem śliczne dwa kroczki - i mamusia z tatusiem razem widzieli :-D. Będziemy teraz za nią latać z kamerą może łaskawie powtórzy, bo tylko na tej jednej próbie na razie się skończyło :tak:.

reklama
gratki dla zuzi kubusia olci julci martynki:tak::-)
wczoraj seba sam sie puscil stal przy stole i do przodu sam zrobil kilka krokow i bach na pupe:-):-)chycialbym go nagrac ale nie ma jak bo jestem sama a trzeba jeszcze go kontrolowac przy chodzeniu eskorta jak na razie jest niezbedna:tak:
moja paula zaczela chodzic jak miala 15 mc bo straszna boipupa z niej byla ale jak juz zaczela to zatrzymac jej nie mozna bylo:-D

Do góry