reklama
Cynamonka wielkie gratulacje dla Kubusia:-)
Anii bo nasze corcie poprostu nie chca sie spieszyc z niczym:-)
Poza tym nie wazne jak sie poruszaja na pupie, nozkach czy kolankach wazne ze jakos "ida" do przodu:-)
A tak na powaznie to moja wstaje tylko na kolanka i tak stawia swoje kroczki trzymajac sie czegos
Anii bo nasze corcie poprostu nie chca sie spieszyc z niczym:-)
Poza tym nie wazne jak sie poruszaja na pupie, nozkach czy kolankach wazne ze jakos "ida" do przodu:-) A tak na powaznie to moja wstaje tylko na kolanka i tak stawia swoje kroczki trzymajac sie czegos

Pola 30
Fan(ka)
Pola 30
Fan(ka)
dorotak
Fanka BB :)
Pola mój Wikuś samodzielnie bez trzymanki zaczął chodzić dopiero mając 14 m-cy, bo wcześniej to chodził, jak ja to mówiłam "po ścianach i meblach" 
Dlatego cierpliwie czekamy na pierwszy samodzielny kroczek Oli :-)

Dlatego cierpliwie czekamy na pierwszy samodzielny kroczek Oli :-)
Gratulujemy zdolniachom!
Też mnie ciarki przeszły na myśl co ten Karolek wyprawia - oczy dookoła głowy to za mało
!
A my przyłączamy się do grona dreptaczy - od piątku było po pół kroczku (jedna noga do przodu, ale dostawić już nie potrafiła
) a wczoraj wieczorem śliczne dwa kroczki - i mamusia z tatusiem razem widzieli
. Będziemy teraz za nią latać z kamerą może łaskawie powtórzy, bo tylko na tej jednej próbie na razie się skończyło
.
Też mnie ciarki przeszły na myśl co ten Karolek wyprawia - oczy dookoła głowy to za mało
!A my przyłączamy się do grona dreptaczy - od piątku było po pół kroczku (jedna noga do przodu, ale dostawić już nie potrafiła
) a wczoraj wieczorem śliczne dwa kroczki - i mamusia z tatusiem razem widzieli
. Będziemy teraz za nią latać z kamerą może łaskawie powtórzy, bo tylko na tej jednej próbie na razie się skończyło
.dorotak
Fanka BB :)
Brawo, brawo, brawo ...... dla Martynki :-):-)
Pamiętak jak Wikuś stawiał pierwsze kroczki, a jak wyjęliśmy kamerę to już na czworaka buuu.... nie dał się za bardzo filnmować gad mały
Pamiętak jak Wikuś stawiał pierwsze kroczki, a jak wyjęliśmy kamerę to już na czworaka buuu.... nie dał się za bardzo filnmować gad mały

Pola 30
Fan(ka)
Tak jest, dzieci to podstępne bestyjki. Moja jak widzi kamerę to przerywa inne zajęcia, pędzi do niej i wkłada palec w obiektyw..Wstydliwa jakaś, czy co??
reklama
gratki dla zuzi kubusia olci julci martynki
:-)
wczoraj seba sam sie puscil stal przy stole i do przodu sam zrobil kilka krokow i bach na pupe:-):-)chycialbym go nagrac ale nie ma jak bo jestem sama a trzeba jeszcze go kontrolowac przy chodzeniu eskorta jak na razie jest niezbedna
moja paula zaczela chodzic jak miala 15 mc bo straszna boipupa z niej byla ale jak juz zaczela to zatrzymac jej nie mozna bylo
:-)wczoraj seba sam sie puscil stal przy stole i do przodu sam zrobil kilka krokow i bach na pupe:-):-)chycialbym go nagrac ale nie ma jak bo jestem sama a trzeba jeszcze go kontrolowac przy chodzeniu eskorta jak na razie jest niezbedna

moja paula zaczela chodzic jak miala 15 mc bo straszna boipupa z niej byla ale jak juz zaczela to zatrzymac jej nie mozna bylo

Podziel się: