Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...gratulasy...
...trochę mnie zaczyna stresować to, że Lila nie chodzi jeszcze i nawet nie zamierza. z nowości to pokazuje jak jest jej zimno...zaciska w piąstki ręce, wzdryga ramionami i pędzi do mnie daje łapki żeby jej chuchać na nie... świetnie też pokazuje że czegoś nie ma...np zje ciasteczko, ja mówię że nie ma ciasteczka a ona to pokazuje
. dziś udało mi się nagrać jak Lila ładuje się do szuflady w kuchni więc jak tylko mój mężuś zainstaluje mi płytkę komórkową to wam pokarzę /mi niestety zakazał dotykać się do komputera
bo ostatnio mięliśmy małą awarię/.
).Jak dla mnie to Lilka za długo stała w kolejce po włosy, a za krótko w tej od chodzenia i dlatego dopiero teraz zaczyna ;-)
Aniu, ani się obejrzysz jak Liluszka zacznie biegać i wtedy to już nie będziesz wiedziała w co ręce włożyć (że nie wspomnę o wkładaniu obiadu).

Aniu, wybacz i nie gniewaj się :-).Ale i tak nikt nie wie o co kamannu, nu, nu Martyna wywlekać sprawy prywatne na forum publiczne![]()

Normalnie już chwilami wymiękam jak mała zołza wrzeszczy na niego, że nie wspomnę że zaczyna bic jak jej się coś nie podoba (mnie też )
;-). Twoja córka jest nieziemska!

. Uwielbia się bujać. Podchodzi do huśtawki i mówi "buć" A kilka dni temu rozmawiałam z mama na skypie, a Martynka porwała płytę cd z biurka i pędzi do naszego pokoju. Kucnęła przed dvd i pakuje płytę, bo przecież jakoś tak to się robi. Myślałam, że spadnę z krzesła
. Jeśli chodzi o spacery, to a jakże na swoich nogach i przeciwnym kierunku do wskazanego
.