marchewka81
Aktywna w BB
spoko on nie z takich co się zaraz obrażają:-) sam niexle ripostuje :-)Nie mów tak na mężusia - antyk - pewnie byłoby mu przykro gdyby się dowiedziałTakiego sobie wzięłaś to teraz masz i kochaj
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
spoko on nie z takich co się zaraz obrażają:-) sam niexle ripostuje :-)Nie mów tak na mężusia - antyk - pewnie byłoby mu przykro gdyby się dowiedziałTakiego sobie wzięłaś to teraz masz i kochaj
![]()
Ja się nie nadaję do leżenia, ja muszę coś robić, a taka sobie operacyjka mnie nie powali. Ale fakt trochę polatałam i brzuch ciągnie. Spoko dam radę. Ja na swojego mężusia mówię Słoneczko albo KiciuśNienawidzi jak na niego mówie misiek
Może była żona tak na niego mówiła
hahahahahahaha
![]()
szczesciaro jak sie czujesz?
sprobuje sie zalapac na 'do skutku', ale czuje ze nic z tego, stara jestem i AMH i FSH kiepskie. ale sprobuje na pewno.
Natka
tez sie z takim mlodzikiem zadajesz?![]()
wiec postram się przygotowywać do obrony
Co do tego do skutku to chyba nie o wiek chodzi tylko o rezerwę jajnikową i DNA plemnika jak jest ok to Cię kwalifikują bynajmniej jak my się staraliśmy to tak nam powiedział że jak te dwa badania będą oki to zostaniemy zakwalifikowani, i udało się choc jak mieliśmy płacić to się zorientowaliśmy że mamy nie ta karte bo mieliśmy kartę normalnego ivf-4300(takie jednorazowe że tak to ujmę)pytamy ich a oni że o to lekarz się pewnie pomylił akurat mieliśmy wizytę dopieliśmy formalności tu kwota 9600 do zapłacenia ale przynajmniej wiedzieliśmy że jak się nie uda to przy następnym podejściu i ewentualnym kolejnym bo wiadomo że po naszych przejściach i porażkach staralismy się i na to przygotować- będą nas interesowały tylko leki a cały koszt procesu czyli te 4300 za ewentualnym każdym razem już nie i zdecydowaliśmy się na to do skutku i udało się i wierzę będzie trwało , a potem za jakiś czas skorzystamy z naszych mrozaczków żeby mieć baby wiecej:-)ja się leczę w invimedzie na rakowieckiej. tutaj za ivf płacisz max 11 tysi.
moje pingwiny to zarodki po podziale na 4 lub 8 komorek.
samych komorek nie mroza tylko zarodki