ewelin86
Fanka BB :)
Hehe w sumie to mnie do słodkiego nie ciągnie ale mam teraz ochotęJuz nie będę cie drażnić bo mam więcej slodkosci w lodówcezachcianki na słodkie... hmm... czyżby dziewczynki się nam szykowaly na forum?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe w sumie to mnie do słodkiego nie ciągnie ale mam teraz ochotęJuz nie będę cie drażnić bo mam więcej slodkosci w lodówcezachcianki na słodkie... hmm... czyżby dziewczynki się nam szykowaly na forum?
Hehe w sumie to mnie do słodkiego nie ciągnie ale mam teraz ochotęchyba zaraz do cukierni skocze bo nie wytrzymam
![]()
M nie pozwolił bo dziś na dietę poszedł i go będę tym drażnićNo koniecznie jedz. Z zachciankami ciazowymi nie ma żartów![]()
M nie pozwolił bo dziś na dietę poszedł i go będę tym drażnićale jutro z samego rana po świeżutkie pójdę
![]()
Wiec właśnie z takiego zalozenia wychodze. Jutro transfer. Wzielam wolne do konca tygodnia potem od soboty majowka i dopiero w srodr do pracy a to będzie juz 8dpt wiec jak ma sie zagniezdzic to juz to zrobi i te 2dni do bety normalnie popracuje bo i tak nic nie dzwigam.3 dni dostaniesz od każdego rodzinnego pewnie bez problemu .
Wiesz te zwolnienia to dają na wyrost na wrazie co ..... po w ciąży ( a po transferze jesteś w ciąży ) jest zalecany oszczędny tryb życia ale to nie znaczy ze masz być na zwolnieniu i pracować bo musiała byś wziąść to zwolnienie na 9 miesięcy żeby miało sens. Tu dostaje się zwolnienie w dzień punkcji i potem w dzień transferu i 1 po i koniec .oczywiście można u rodzinnego walić scieme i coś wytargowac ale nie z powodu ciąży. Na kartce dostaje się zalecenia by nie leżeć i pachnieć . Bo to napewno nie pomaga a może zaszkodzić .
Także jak urlopik bierzesz po transferze wakacje gdzieś będą super rozwiązaniem .
Dziewczyny głupie pytanie: czy macie problemy z załatwianiem się?
Matko, toż to zaraz!!!!! :Laski ....
mamy w piatek 29.04 punkcje dawczyni
wtorek albo sroda-transfer![]()
Truskawka, bardzo mi przykromam wynik beta-HCG 0,32 czyli nic z tegotak jak myslalam
![]()