Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Burza hormonów. Jak tam bynajmniej miałam. Wszystko mnie wkurzało, plus sama świadomość czy to się uda, czy pomoże. Dużo cierpliwości i najlepiej ulubione zajęcieTzn jak to bede szaleć ?
Głowa do góry. Będzie dobrze, tylko szaleć będziesz po takiej dawce![]()
Martka oszaleć można normalnie zobaczymy jak się to potoczy.;* DziękujeN@t@li@ myślę, ze to Db znak. Tez miałam takie uczucie w 4 dpt ;*
Ja mialam crio w 15dc. Od 2dc bralam estrofem w stopniowo zwiekszajacych dawkach. Punkcje mialam 8.03 pozniej @, normalny cykl, @ i w 15dc crio blastocysty.Pytanie do dziewczyn po crio, ile mniej wiecej czasu upłyneło od stymulacji do crio czyli od 1szego dnia cyklu do transferu? normalnie mam bardzo długie cykle 32-33 dni, pewnie na sztucznym to jakos szybciej idzie?
Z ta cierpliwoscia to chyba u mnie najgorzejBurza hormonów. Jak tam bynajmniej miałam. Wszystko mnie wkurzało, plus sama świadomość czy to się uda, czy pomoże. Dużo cierpliwości i najlepiej ulubione zajęcie![]()
HahaCo ze bede wkurzona pobudzona szczesliwa az za bardzo czy co ? Wolalabym wiedziec na co sie nastawic
Wcale Ci sie nie dziwie. Tez tak mialam. I w sumie nadal mam ochote jak tylko pomysle ze moze cos byc nie tak. To swinstwo tak mnie pozornie uspokaja... Ale kochana rzucamy to w cholere dla wyzszych celow!Ale musze w sie przyznac ze ten stres juz mnie dobija bo miesiac przed stymulacja rzucilam palenie i wogole nie chcialo mi sie palic. Rzucilam bez tabletek i gum. a teraz z nerwow niestety zaczelam sporadycznie popalac i jestem na siebie zla ze jest to silniejsze ode mnie. Nie wiem co mam robic zeby przestac popalac przeciez teraz to juz za pozno na jakies tabsy czy gumy![]()