Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Burza hormonów. Jak tam bynajmniej miałam. Wszystko mnie wkurzało, plus sama świadomość czy to się uda, czy pomoże. Dużo cierpliwości i najlepiej ulubione zajęcieTzn jak to bede szaleć ?
Głowa do góry. Będzie dobrze, tylko szaleć będziesz po takiej dawce![]()
Martka oszaleć można normalnie zobaczymy jak się to potoczy.;* DziękujeN@t@li@ myślę, ze to Db znak. Tez miałam takie uczucie w 4 dpt ;*
Ja mialam crio w 15dc. Od 2dc bralam estrofem w stopniowo zwiekszajacych dawkach. Punkcje mialam 8.03 pozniej @, normalny cykl, @ i w 15dc crio blastocysty.Pytanie do dziewczyn po crio, ile mniej wiecej czasu upłyneło od stymulacji do crio czyli od 1szego dnia cyklu do transferu? normalnie mam bardzo długie cykle 32-33 dni, pewnie na sztucznym to jakos szybciej idzie?
Z ta cierpliwoscia to chyba u mnie najgorzejBurza hormonów. Jak tam bynajmniej miałam. Wszystko mnie wkurzało, plus sama świadomość czy to się uda, czy pomoże. Dużo cierpliwości i najlepiej ulubione zajęcie![]()
HahaCo ze bede wkurzona pobudzona szczesliwa az za bardzo czy co ? Wolalabym wiedziec na co sie nastawic
Wcale Ci sie nie dziwie. Tez tak mialam. I w sumie nadal mam ochote jak tylko pomysle ze moze cos byc nie tak. To swinstwo tak mnie pozornie uspokaja... Ale kochana rzucamy to w cholere dla wyzszych celow!Ale musze w sie przyznac ze ten stres juz mnie dobija bo miesiac przed stymulacja rzucilam palenie i wogole nie chcialo mi sie palic. Rzucilam bez tabletek i gum. a teraz z nerwow niestety zaczelam sporadycznie popalac i jestem na siebie zla ze jest to silniejsze ode mnie. Nie wiem co mam robic zeby przestac popalac przeciez teraz to juz za pozno na jakies tabsy czy gumy![]()