M@gda
Moderatorka
To jak u mnie. Ciazy zyczeNie martw się, będzie dobrzeja właśnie się dowiedziałam, że zostały mi z 5-ciu 2 zarodki dobrej klasy i obydwa jutro biorę
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jak u mnie. Ciazy zyczeNie martw się, będzie dobrzeja właśnie się dowiedziałam, że zostały mi z 5-ciu 2 zarodki dobrej klasy i obydwa jutro biorę
![]()
Ja dzisiaj rano przed tel z laboratorium chodziłam jak naćpana, no ale co były 3 do dzisiaj i zostały 2Ale super! Dwa to wymarzona liczba[emoji7][emoji7] ja sie boje tak bardzo i mam nadzieje ze moje komoreczki walcza teraz dzielnie. To oczekiwanie na jutrzejszy telefon czy ktores z moich 3 sie zaplodnilo to jakis koszmar..
Mnie do tej pory boli..a we wtorek była punkcja..Czy Was tez tak bolalo po punkcji? Ja chodzic nie moge. Nie wiem czy moge przeciwbolowe jakies? No i co ja wogole teraz mam brac jesc itd? Mam tylko od jutra progesteron i tyle
Ja jak czekalam na info po punkcji to gapilam sie w tel jak wol w malowane wrota. Jak zadzwonili i powiedzieli ze wszystkie sie zaplodnilo to tak ze mnie zeszlo ze ruczslam jak debil przez pol dnia. A jak dzwonilam taka zaryczana do meza to sie przestraszyl ze juz po ptokach i ze zadna nie dala radyAle super! Dwa to wymarzona liczba[emoji7][emoji7] ja sie boje tak bardzo i mam nadzieje ze moje komoreczki walcza teraz dzielnie. To oczekiwanie na jutrzejszy telefon czy ktores z moich 3 sie zaplodnilo to jakis koszmar..
O ktorej oni zazwyczaj dzwonia?Ja dzisiaj rano przed tel z laboratorium chodziłam jak naćpana, no ale co były 3 do dzisiaj i zostały 2
Głową muru nie przebijesz są rzeczy na które nie mamy wpływu i już..., będzie dobrze![]()
No musi byc! Pani ja za Ciebie to trzymam jak za siebiJa dzisiaj rano przed tel z laboratorium chodziłam jak naćpana, no ale co były 3 do dzisiaj i zostały 2
Głową muru nie przebijesz są rzeczy na które nie mamy wpływu i już..., będzie dobrze![]()
Cudowna Zosia Zosieńka ZosiuniaZosia jest Zosią nic Jej nie wyrosłoma się kwitnąco. Tylko z tego wszystkiego nie wiem ile mierzy. Krwiak się wchłonąl. Plamienie jest od odklejajacej sie owodni i pewnie się utrzyma do 16tc, ale w takim miejscu, że nie zagraża Małej a ja najlepiej leżeć mam
Zobacz załącznik 814680![]()
I jak misiom miod! O!No musi byc! Pani ja za Ciebie to trzymam jak za siebimusi musi musi sie udac!!! Komu jak komu ale nam wszystkim tu z forum to sie nalezy jak psu buda
![]()
A ilu dniowe jutro będą?Nie martw się, będzie dobrzeja właśnie się dowiedziałam, że zostały mi z 5-ciu 2 zarodki dobrej klasy i obydwa jutro biorę
![]()
Po zabiegach do 12:00, dzisiaj dzwoniła o 10:40, ale do 12:00 cierpliwości trzebaO ktorej oni zazwyczaj dzwonia?