Gieniek na takie wieści właśnie czekałam. Cudownie ze u Ciebie wszystko dobrze, ze krwiak nie zagraża Twoim wspanialym maluszka, ze są zdrowe no i oczywiście głośne HURRAAA ze będziesz miała córeczkę.
Madmax czekamy na wieści z USG.. Będzie dobrze. Nie znam sie jak szybko można robić dowcipne USG ale skoro od seksu trzeba sie wstrzymywać tylko 10 dni od transferu to chyba USG nie powinno zaszkodzić:-). Na pewno nie zrobią Ci krzywdy
Agapl13 trzymam kciuki żeby Twoja @ szybko Cię nawiedzila i abyś mogła jak najszybciej przystąpić do transferu swojego maluszka.
Roxii dziękuje ... Czekam razem z Tobą na sierpień i będę mocno zaciskac kciuki żeby sie babelek zadomowił w Tobie na całe 9 miesięcy
Adus16 kochana jeśli tylko czujesz ze potrzebujesz pomocy, pogadać to idź do psychoterapeuty. Rozmowa nie zaszkodzi. Nie zapominaj jednak o nas. Zaglądaj tu często a zobaczysz jak Cię bedziemy trzymać w ryzach optymizmu i wiary. Zreszta wiesz to bardzo dobrze wiec tylko przypominam. Każda z nas to bardzo przeżywa. ja po wcześniejszych nieudanych próbach zbieralam sie psychicznie 4 miesiące (pesymizm i wiara ze dobre rzeczy zawsze dzieją sie tylko u innych to moje cechy wrodzone). Odkąd sie przelamalam i zaczęłam pisać, czuje sie szczęśliwa, ze wreszcie ktoś rozumie co czuje, czego sie obawiam i czesto doradzi jak niejeden lekarz. Musisz dać radę z drugim podejściem bo tylko tak możesz spełnić swoje marzenia. Będzie dobrze i już :-)
Jeśli chodzi o protokół długi i krótki to u mnie nie wpłynęło to na ilośc komórek. W obu przypadkach miałam hiperke, komórek pobrali dużo ale mało sie polaczylo i znowu nie mam mrozaczkow. Podobno mialam teraz krotki bo jest po prostu mniej obciazajacy.
Kate kciuki mocno zacisniete i czekamy na wieści...
Anioleczek wspaniale ze potwierzily sie wszystkie dobre wiesci z przedwczoraj i ze nadal dobrze sie czujesz. Oby tak dalej. Pamietaj dbac o siebie.
ja wszystkie leki na "po" transferze dostałam, nie dostałam tylko nic na hiperke. Rozmawiałam o tym przed wyjściem z kliniki wiec chyba nie mógł zapomnieć. Pije jednak dużo wody jak kazaly dziewczyny i wierze ze będzie dobrze.
Elala badz z nami jak najczęściej i pisz nam co u Ciebie, bo czekanie to chyba najtrudniejszy czas..
Onlyone WYJĄTKOWYM bez dwóch zdań. Nawet jeśli był kiedyś pech to teraz będzie tylko szczęście i to nawet potrojne. Wszystko będzie dobrze. Zrób to dla siebie, myśl pozytywnie i bardzo o siebie dbaj.
Igielka nieprzerwanie trzymam kciuki za Twoja przyjaciółkę. A jak Twoja córeczka?
Last time dowcip jak zawsze super - dzięki za tak potrzebna nam dawkę dobrego humoru i proszę o wiecej