reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate no chyba jednak się myliłam:-p skoro dziewczyny gratuluja, znaczy że jest ok, przepraszam że wprowadziłam w błąd, moze cos mi się pomieszało:baffled: W takim razie GRATULACJE MAMUSIU!!!!!!!!!:-) teraz dbaj o siebie i o maluszka, życze szczęśliwych 9 miesięcy w sumie juz 8 ;-)

kolejna w piątek..boję sie że jest za mały pzryrost ......:-(teraz była robiona w dwóch różnych labolatoriach..hmmmm troszkę panikuję wynik jest w mlu/u

Ostatnia edycja:
nie znam się kompletnie na tych przelicznikach, ale moja beta jest chyba za niska aczkolwiek w klinice uspakajali mnie bo mówili, że niekiedy tak jest po transferze a później zaczyna rosnąć

nie wiem co mam myśleć

Kate spokojnie, bedzie do dobrze, narazie nie ma się co martwić, tym bardziej że jak napisałaś betka była robiona w różnych laboratoriach... W piątek zrób w tym samy co dziś i zobaczymy, ale będzie dobrze, musi być, uszy do góry!!!!:tak:
mdzialenak kurcze jakieś dziwne te Twoje jednostki:sorry2: Nigdy z taki się nie spotkałam, więc cieżko cokolwiek powiedzieć, ale skoro masz na wyniku napisane 3 tydz. ciąży to chyba jest Ok!!!!!!:-) A sikańca dzis robiłaś????

nie robiłam sikańca

jest napisane dokładnie tak:
do 5,3 - poza ciążą
5,8 - 71,2 - 3 tydzień ciąży
9,5 - 750 - 4 tydzień ciąży
itd.
trochę duże te rozbieżności

załamka :-(

kate - nie panikuj, jest przyrost. Mowi sie ze przyrot powinien byc podwojny co 2 dni ale jest to wynik umowny, w poczatkowych tygodniach ciazy beta powinna podwajac sie co 2-3 dni. Czasem ta betka rosnie pomalu co pokazalo juz niejeden raz to forum.
magdalenak - rozumiem ze twoj poziom beta to 72??? Wedlug tabelek ktroe sa w necie wynik ten wskazuje na 3 tydzien ciazy. Powtorz betke za kilka dni i bedzie wszystko jasne. Skror ci napisali ze 3 tydzien ciazy to trzeba im wierzyc. :-)

madzialenak no to wedlug tej tabelki jest ok!!:-) od 5,8-71,2 to ciąża -3 tydzien, a Ty masz 8,27 wiec się mieścisz:tak: Głowa do góry jest dobrze!!! teraz trzeba kciuki zaciskac zeby do piąteczku ładnie przyrosła:-)

reklama
Kate przyrost o 100% zaklada sie 48-72 godzin, nie masz sie czym martwic!
Madzialenak niski wynik, ale nie za niski. Czytalam, ze dziewczyny mialy nizsze, a potem pieknie roslo... Wytrzymaj jeszcze 2 dni! Trzymam &&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry