reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hope71 fajnie ze znowu jesteś. Nigdy nie miałam szansy na crio wiec tu nie pomogę.

Widzę ze na lipiec- sierpień szykuje nam sie mocna grupa dziewczyn podchodzacych do crio. Już trzymam za Was kciuki

Igielka dobrze ze u koleżanki lepiej - oby tak dalej... ale bardzo mi przykro, ze Twoja córeczka tak choruje. Mocno wierze w jej szybki powrót do zdrowia i przesyłam Wam masę pozytywnych i zdrowych fluidow.

KrolowaFal - hahah napewno mine mialas super, oni tez. U nas sam emek sie wpedza w krepujace sytuacje, jak wrocil juz z pokoiku ze sloiczkiem to po chwili przyszedl pan dokttoe po odbior a emek do niego bezczelnie sie spytal czy to wystarczy. Doktor sie spojrzal to n\ mnie to na niego po czym odpowiedzial ze sie zobaczy.
Igielka -
dobrze ze przyjaciolka juz nie plami, co do coreczki do zdrowka zycze
Gienus - nie szalej ledwo lekarz pozwolil ci wstac ty juz do fryzjera biegiem??? :-D Ja ostatnio wpadlam na pomusl ze sama sobie obetne grzywke, emek sie ze mnie nabija teraz (troche krotka) ale co tam odrosnie ;-) A co do twoich serduszek to przepraszm cie bardzo ale maz juz swoje dwa w brzuszku wiec na nas juz miejsca nie ma. Mozemy byc twoimi gwiazdeczkami.
Hope - ja podchodzilam do crio ale nie na naturalnym, bralam natomiast tez progynove.

gienius...no to zadbaj teraz o siebie, nalezy ci sie!! ale jak wrocisz to pokaz maluszka, ja juz widzialam na innym forum, wiec chwal nam sie tu wszem i wobec!!! piekny maluszek, to ta dziewczynka?

kate...daj znac co i jak!! trzymam i nie puszczam &&&

no ja dzis mam @, rozkreca sie jednak...juz umowilam sie na wizyte, wiec cos blizej bede wiedziala 10 lipca, umowilam sie do dr Lewickiej...

miliaa - ciesze sie ze @ przyszla, gratuluje teraz juz wszytsko potoczy sie zgodnie z planem
gienus - jak to tak na innym forum zdjecia maluszkow pokazalas a nam nie??? :no::no::no: nie ladnie pochwal no sie dzieciami

Kate kurcze nie wiem, mam nadzeję że jest ok, mi sie wydaje trochę niska, ale nie jestem ekspertem, mi w klinice mówili że po 48 godzinach powinna być podwojona...:sorry2: Ale wiem że czasem na poczatku nie rośnie zbyt szybko, a dzidzia ma się całkiem dobrze:tak: kiedy masz następną betkę??
milia do mnie tez dziś zawitała @ ucieszyłam się jak niewiem, tak na nią czekałam:-D Oczywiscie od razu zadzwoniłam do klinki żeby umówić się na wizyte-w końcu! I w poniedziałek o 11:30 jadę dowiedziec co dalej i kiedy crio, i czy będzie na naturalnym czy stymulowanym...:-)
Widzę że jest nas trochę na lipiec-sierpiej, fajnie, bedzie sie działo:tak:

reklama
hej Dziewczyny

odebrałam wyniki HCG, wynik nie napawa optymizmem 11 dpt 2 dniowych zarodków - 8,27 U/l na wyniku jest napisane 5,8-71,2 (3 tydzień ciąży), mam zrobić kolejne badanie za 2 dni :no:

kate gratuluje Tobie :-), powiedz w jakich jednostkach miałaś wynik bo ja U/l

Dziewczyny co sądzicie o moim wyniku?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry